NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 3-4 gün önce accountum blocklandi twitching yüzünden nedir ne degildir anlamini bile bilmiyordum bu gece süre icersinde ögrendim glitch gibi bi seymis isin garibi ben bunu lvl 1 charimla yapmisim [spo1=>>>][/spo] orda adi gecen silent_scream lvl 1 satis charim (ujionun yan chari) neyse ögrendik iice dedik ya twitching bani 3 günmüs ben 1 haftalik ban yedim birileri blocklu kalmamizi istiyor dedik hala ugrasiom actirmak icin ama sonuc yok... neyse dün ögnredim monsterkill human oluyo clanda onunla birlikte olacak dediler cogu arkadasim clandan cikmis ben clanda kaldim :D:D:D dün monster ile konustum clandan at beni dedim korkma sadece para verenler gecicek dedi bakalim block acildiginda human olarak görürsem kendimi hic sasirmicam :S[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bizde keseriz seni :D hehe bisi olmas acılır char insallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hadı ya monsterkill ınsan oluomu_? way be bu ares ıyıden ıyıye karıstı he:)[signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain Not : Yeniden Temiz Bir Cyper İstiyorumm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eragorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 adına layık olacak :D[signature][hline]Server : Ares gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hic sanmiyorum[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pekı ırk degıstırme nedenını bılıyomunuz???[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kitties'e gicik czde onlari kesmek icinmis ( saka gibi ama bu söyledigim gercek )[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: NightHunter666, 21 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki: kitties'e gicik czde onlari kesmek icinmis ( saka gibi ama bu söyledigim gercek ) euhehueuheuheuh:D bıraz zor keser:D[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben bilmez :D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyol001 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kimseyi hafife almayın keser eğer iyi bi clanla giderse darman duman eder :P:P[signature][hline]:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: NightHunter666, 21 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki: kitties'e gicik czde onlari kesmek icinmis ( saka gibi ama bu söyledigim gercek ) Orc oldugum ilk gun banada ayni seyi söylemisti , Kitties'i hic sevmiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 f9larla takilacaktir muhtemelen[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bıde bısey sormak ıstıyorum soul_slayer ne oldu hıc gozukmuyor ortalıkta acaba bısey mı oldu ne yaptı?_??[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 charini satti... elmoria diye bi human priest vardi o almis chari[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: NightHunter666, 21 Aralık 2005 17:34 tarihinde demiş ki: charini satti... elmoria diye bi human priest vardi o almis chari hmmm saolasın..[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 np da benim char yalan olucak :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar