Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burning legion guild

shadowone

Öne çıkan mesajlar

Burning legionda alliance tarafinda oynuorm,oyunum yeni geldi,us de 1 sene kadar oynadim suan 21 level bir hunterim var,turklerin icinde oldugu bir guildde oynamak istiyorum,yardimci olabilecek varsa lutfen msg atsin.(power leveling,instance help gibi salak sacma isteklerim yok,duzgun guild olsun yeter)

nick:iuz

[Bu mesaj shadowone tarafından 21 Aralık 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin.

http://forum.paticik.com/view.php?id=151817

Bu topicte guild tanıtımları var. Şu an için Go! ve Sineclipse yabancı üye alımına başladılar, yani eğer "sadece Türk" diyorsan onlar olmaz. Hangi guildi seçersen seç beni de ekle friend listine, yapabileceğim birşey olursa yaparım bıdık 42 hunterımla.

edit: nick nefir, nefr değil =]

[Bu mesaj Nefr tarafından 21 Aralık 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi bende farkindaim konuyu acarken sanki birseyleri arastirmamis ve bir forum kirliligi yaratmis oldugumu,ama suclamak icin solemiorm,1 sene amerikada oynadim,inanin 5-6 turkle konustugumda bile bole bir insan sevinior,simdi us i satip buraya geldigimde guzel bir ortam bulacagimi saniordum,ama aldigim guildlere oyun ici kisisel basvurularimda,cevap veren bile olmadi hehe:) nese yani topic acma nedenim budur,en yakin zamanda kapatmaya calisicam topici,ama umarim bana yardimci olana kadar topici kapatmassiniz.
(yabanci turk karisik farketmez icinde turk olsun da biraz:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...