Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engineering in PvP ye etkisi

nefarion

Öne çıkan mesajlar

Engineering sizden 9-10 lvl yüksek playerlari kesmenizi sağlar. Nasilmi ? . Örnek: Azshara da blood elflerle xp kasıyordum yakında bir lvl 60 rogue gördüm sıkıntıdan dalim bari dedim (ben lvl 51 rogue). İlk olarak adama arkadan yaklaşım distract+ CS yaptım (tam bloodelfi lootluodu fark etmedi), 1-2 vuduktan sonra cs biterken Gnomish shrinking rayi kullandim -250attak power üzerine bide gnomish mind control cap i kullandım zavallı adamı 3 tane lvl53 bloodelfin arasina saldim. 15-20 sn sonra adamin health zaten yariya inmisti tam bana dogru kosarken bide gnomish death ray patlattim suratina health %5-10 a düstü kacmaya başladi sprint yapip öldürebilirdim ama o 3 bloodelf bana agro oldu, zaten lvl 60 ın benden kaçtığını görünce şoka girip sprint yapmayı unuttum.

Başka bi seferde gene aynı bölgede başka bir lvl 60 rogue tam ben kasarken arkadan daldi. Panile vanish spamladim sonra dönüp cs ledim üzerine bide gouge atip uzaklaştım Gnomish death ray +shrinkray attim adam potion içti. Bende içtim dengelensin içtim :P . Sonra cevresinde atlaya ziplaya vurmaya başladim nasi oldu bilimiyorum ama buda kaçmaya başladi bu sefer sprinti unutmadim kestim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci anlattığın olay tamamda ilkinde direk etraftaki moblardan yararlanmışsın. eng. olmasada yapılır o...daha geçen gün AVde 54 shaman 5dklik 1vs1 pvpde yanındaki frostwolf warrior sayesinde kesti beni eheh :) ama eng.in pvpye etkisi tartışılmaz zaten , eng. bir alchemy iki pvp için...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...)

Sosyal ağlarda paylaş

o zaman Mind control cap le ilgili bir anımı daha anlatayim. Ben lvl 41 AB deyim BS yi boş bırakmışlar karşımda da 2 lvl 49 biri warrior öbürü shaman. Warrioru a mind control attim beraber shamani kestik :) sonra etkisi bitince wariror beni kesti. Mind control cap olmasaydi yanlizca cesettim
Sosyal ağlarda paylaş

engineering iyi guzel gnoımish engineering mukemmelde gerı teperse madara oluyorsun ıste
calsıırsa akzandın calısmassa kazanma sansınıda kaybettın kumar yanı bı nevı :)

engineering her class tan bır parca verıyor bıze porf un guzellıgı o

deepdıve helmet ıle druıdın water formundan cok daha ıyısını alıyorsun cunkı yetenekelrın kısıtlanmıyor
a mınd caplede prıestten abılıty goturuyorsun
parachute cloak ayrı bı olay zaten
world enlarger BG lerde mukkemmel otesı
e bombalarlada herıfler inc oluo rogue dan ufak bı tırtıklama
teleporterlar 2. hearthstone
green lens enchlerın en buyuk dostu
arcane bomb a degınmıom bıle hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...