_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Arkadaşlar şimdi dün msn'e girmeye çalışırken hata raporu verdi ve msn açılmadı.Sonra ben de msn'i denetim masasından silmek istedim ama ordan da silinmiyor.Sonra msn'in hem 7.0 hem de 7.5 install programını yükledim sonra çift tıklayıp yüklemeye çalıştığımda "Msn Messenger kurulumu başarısız oldu.Hata Kodu:'1601'.Lütfen Msn web sitesine gidin ve yazılımı ordan yükleyin" mesajı çıkıyor.Halbuki zaten ben ordan yükledim.Bilgisayardaki msn ile ilgili herşeyi sildiğimi düşünüyorum gene de yüklenmiyor.Lütfen yardımınızı bekliyorum bugünlerde msn'e çok ihtiyacım var.Yardım edenlere çok teşekkürler
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 banada olduydu bende önce winziplen setup dosyasını çıkarttım sonra kurdum bi dene[signature][hline]orochi
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Kardeş çözüm önerini denedim fakat işe yaramadı ne yazıkki:[
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 msn nin taaaaa[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Öne çıkan mesajlar