Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ezdin direk:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sömestre tatili boyunca İzmir'deyim. Holleeeeeey!![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 amma izmirli varmışta bizim haberimiz yokmuş:)[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: RaidenXelRu, 15 Aralık 2005 23:28 tarihinde demiş ki: said: twistedemo, 15 Aralık 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ben de gidiyorum hatta bu akşam gidiyorum yok ben izmiri sevmem izmir demek -benim için- sıkıcı , uyuşuk , zamanın gerisinde , tembel , tatil yeri ve bi sürü şey ;p ben annemi & babamı görücem weeoooo yazık..... neye yazık onu anlamadım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende anlamadım.. her lafımda görüşlerimin BENCE olduğunu belirtiyorum ama anlayana evet sevmek zorunda mı bir insan bir şehri çok mu ilginç sevmemem[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.
Öne çıkan mesajlar