Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ezdin direk:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sömestre tatili boyunca İzmir'deyim. Holleeeeeey!![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 amma izmirli varmışta bizim haberimiz yokmuş:)[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: RaidenXelRu, 15 Aralık 2005 23:28 tarihinde demiş ki: said: twistedemo, 15 Aralık 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ben de gidiyorum hatta bu akşam gidiyorum yok ben izmiri sevmem izmir demek -benim için- sıkıcı , uyuşuk , zamanın gerisinde , tembel , tatil yeri ve bi sürü şey ;p ben annemi & babamı görücem weeoooo yazık..... neye yazık onu anlamadım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bende anlamadım.. her lafımda görüşlerimin BENCE olduğunu belirtiyorum ama anlayana evet sevmek zorunda mı bir insan bir şehri çok mu ilginç sevmemem[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar