DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 şu anda bu hatayla karşılaşan varmı?[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok ben girdim az önce [signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 KOSP ile girmio abi T_T[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oyunuyeniden kurdum bilgisayarı 10 kere resetledim start diyince bu hatayı verio pfffff[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 demekki bağlantında problem war[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bir sorun gözükmiyor bağlantıda ama çok şaçma bişi oldu bi durduk yere...[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Manuel indir :/ oyuna girsen nolcak ya kasılmıoki şu an :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ozancım biraz alper abiyle cz yapacaktık bi türlü giremiyom oda beni beklio:D[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bensiz olurmu!! :D geliyorum hemen xD pot param yok ama :/[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sen git bari ben giremiyom zaten clana biraz np kas np 0 dimi senin:D[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 AHGRRR onu unuttum :D ihsan abi para versene biraz? :-p[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dün +7 fp set yaptım paramı kaldı son paramı gence verdim mirage alcak die[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar