Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 isim: Paticik master: stormdeath asistler: kittiara, judge üyeler: Saldure, AyDoLU, Sertan, Eddie, Xtara, Mustafa, AkKurt, Aegwin_Lotar, Armedas, FujiShiro, JimRaynor, Legolas_Tr, Nutella, ayandonegale, elanris, okumuyesui. şu anda serverin en iyi türk guildiyiz. guildin çoğunluk 30+ 35+ ben yeni çar açmasam ben de 35+ olacaktım şu anda yeni açtım lvl 27.[signature][hline]silkroad online AyDoLu [Bu mesaj Buyse tarafından 14 Aralık 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bizde aegede Fire guildini açtık. çoğunluk 35+ bizde aegenin en iyisiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 en iyi yarısından çok biz iyi bir union arıyoruz eger dediğiniz gibiyse union olalım. daha iyi olur.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 saka maka da cok gorunuyor paticik clani. insanlarin aklinda kalmistir yani. soyle bi 40+ oldu mu rahatca en iyiler arasina girer.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 inşallah bakalım gayet kaliteli insanlar var guildde ve güzel kasıyorlar. itemlar tamamen ortak. en değerli itemlarımızı bile paylaşıyoruz. bu çok önemli bence. bu kadar zaman ko oynadım bi ton clanda bulundum böyle yardımlaşma görmedim inşallah herşey daha iyi olur.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Oyundaki itemler oyuncak gibi geliyor ko gibi değil :D ko da bi shard veya raptor çıksın.Babasını bile tanımaz loot eden silkroad ın en iyi yönü bu bence yardımlaşma[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yarın lvl 3 oluyoruz inşallah :)[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 450k yı hazırlayan arkadaşlarımızın alınacağı guild. cunku grade atlarken baya bir para istior. guild uyeleri veriyor bu parayı girmek isteyen arkadaslarımızdan da almak zorundayız toplayamıyoruz çunku kolay kolay[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mute Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bende sıze katılmak ısterım ama daha lvl dusuk lvl 16yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar