Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis Kılpayı

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle son zamanlarda artan bu hırsızlık olaylarını kınıyorum.Çevremde duyuyodum onun evine bürosuna hırsız giriomuş die bu herkezin başına gelebilir inanın. Bana olmaz diyip kesinlikle korunmalarınızı yapın.Kilit mi takıcaksınız yeni alarm mı alıcaksınız kapı mı deiştireceksiniz ne yaparsanız yapın önlemlerinizi alın sonra ah vah demeyin.
Bu benim başıma gelir die hiç düşünmüodum çünkü ofisim cumhurbaşkanlığının dibinde her iki yandada kotumalı apartmanlar yani böle bir suçun olabileceği önlemini minimum düzeyde tutabileceğin bir apt 1 . katı.Dün gece saat 10 da ofisten çıktım ve eve yola koyuldum 10.30 ta gelen telefonla kapının kilidinin kesildiğini söylediler inanamadım ben yeni çıkmıştım yani direk izliolarmış meğerse.Neyse geldim kılpayı kurtuldum sadece kilidi kesebilmiş kapıcı yı duyunca kaçmış.[b]Ama bu hepimizin başına en kötü derecede gelebilir o yüzden bütün önlemlerinizi tamamiyle alın.[/b] Bana olmaz demeyin.
Bunu yaşıyan arkadaşlara tekrar geçmiş olsun der kimsenin böle bi olayı en kötü şekilde yaşamamasınıu dilerim.Ucuz kurtulduk bütün önlemleri aldık bu böyle olmayabilirdi kılpayı işte dediğim gibi.
Bu hırsızlık terörünün bi an önce bitmesi dileği ile..
Sevggiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla bu devirdeki hırsızlar adamın yatagından karıyı bıle calarlar suraya bak nerde hırsızlık yapmaya calısıyorlar...

bu arada gecen bende vcd dvd center da calısıyordum işten cıktım 3 gun sonra dukkana hırsız gırmıs pc yı calmıs ama suc hırsızda degıl adamda kepeng mıdır nedır ondan var dukkanında adam onları kılıtlememıs zaten dıger kapıya bı tekme atsan acılcak hırsız anahtarla gırmıs valla sastım kaldım[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me

Paticik Abazalar Birliği Üyesi

Yönlendir

Fixxer
İzin İstiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saolun arkadaşlar bugün yine böle bir arkadaşımın deposonun soyulduğu haberi geldi yaklaşık 10.000YTL lik inşaat kalıpları vede iskele çalınmış yani herkes kendine dikkat etsin en önemlisi sigorta ettirin o bi şekilde acıyı hafifletio ki keşke hiç böyle şeylere gerek kalmasa inanın iş yapan kesmin bile hiç rahatı huzuru yok.
Hiçkimsenin başına gelmesin dileği ile..

Sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...