marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 junk malinize...serverlere reset atıldığı ve yeni şifrenizi gönderen bi mail gönderiyolar.. kullandığınız passwaorde yanlış diyebilir... sakın şifrenizi değiştirmeye kalkmayın.. mailinizi açın herkese yeni şifre göndermişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
untouchable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu sorun bende var fakat hala mailime sıfre gelmedı invalid password hatası dewam edıor char gitti sanırım dunden beri giremirom sadece oyuna diil siteyede login olmuor[signature][hline]#NoI3ody's PeRFeCT ©# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sımdı e_mail adresıme bısıler mı gelcek sıfre mıfre degısecek dıyonuz ya acık olarak herseyı analtında bılelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 1310 patch inin gelmesiyle...ve serverlere restard atılması nedeniyle... herkese bi mail gönderilmiş bunda yeni şifreniz yer alıyor; ama çoğu kişiyede gelmemiş... bazılarıda esk şifreleriyle girebiliyo... bana invalid password dedi şaştım kladım.. msn açtım junk maile gelen mailde yeni şifrem wardı ama diğer arkadaşlara gelmemiş ve şu an giremiyolar.. ke nin yaptığı aptallıklardan biri işte.. kim bilir kaç kişinin canı yanacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben de sifre falan yok mailde :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaw bende siteye acc um ile giremiyorum başka accla girince oluyor ama benim acc la olmuyorr :'( oyuna girebiliyorm ama siteye giremiyorum yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Aware3___, 21 Aralık 2005 13:16 tarihinde demiş ki: yaw bende siteye acc um ile giremiyorum başka accla girince oluyor ama benim acc la olmuyorr :'( oyuna girebiliyorm ama siteye giremiyorum yaf :( haline şükret[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yaw şifremi deiştirecem ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Banada bi mail gelmis ama yeni sifremi göremedim tam olarak nerde yazıyo :([signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / BlackCats Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 YAw deli olacam adamlar sozde guvenlik icin milletin sifrelerini degistrip kendilerine ulastiramiyor.. Cektigim seye bak yaaa deli ettiler ne sacmasapan istir bu hic dokunmasalardi istemiyorum onlardan guvenlik muvenlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar