qsc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şu ana kadar sadece bi kere denemek için giydiğim adidas ayakkabımı satıyorum... Ayakkabı adidasın nite jogger+ tipi 44 numara bej renginde isteyene kutusu falan sapa sağlam FİYATI: 80 YTL MAİL: [email protected][signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 modeli güzelmiş bi adidas mağazasına bakayım :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cami önünden çalıp çalıp getiriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Neden satmak istediğini anlamadım? Defosu var desem değiştirebilirsin, alıp beğenmedin desem imkansız.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beğenmedim :D[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 O zaman kusura bakma "oha" diyorum sana (: Alırken niye başka model almadın, ne adamsın ya ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaa öff aile zorla aldı ben istemedim :D:D şimdi de satıorum[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 rengi d1sh1nda guzel ayyakkab1 bence rengi biraz falso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Janitschar, 15 Aralık 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Neden satmak istediğini anlamadım? Defosu var desem değiştirebilirsin, alıp beğenmedin desem imkansız. Ben Soleyım O Ayakkabı O para Etmez :) Arkasına Dıkkat edersen Adıdasın Eskı Amlemı Anlatabıldımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: elesso, 15 Aralık 2005 23:14 tarihinde demiş ki: cami önünden çalıp çalıp getiriyonuz :D gunah gunah[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ayakkabıyı bu yaz aldım.. ne alaka şimdi amblemle ben onu anlamadım eskimi demek istedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar