Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol ile ilgili bilinesi bi kaç bilgi

Kraven

Öne çıkan mesajlar

Alkolle ilgili ufak ip ucu vereyim ; Alkolikten tavsiye;
dizginlemeye çalışıyorum kendime. her gece yarım şişe viski dokunuyor artık hem mideme hem karacigerime canım yanıyor çünkü.

Alkolle ilgili kulaga küpe olası bilgiler ;
1. Alkol asla tatlı olmaz cok extreme olarak özel tatlı olarak hazırlanmamışsa, Her zaman acı bi tadı vardır.
2. Alkol hafif etkisini göstermeye başladıgında, içkinin acı tadı silinir agizdan bi süre (o duble diyebiliriz) tad alamayabilirsiniz.
3. Alkolun acı tadını cok az hissetirip yanında güzel bi tat birakma zamanı başlar. Bunun ustune sadece 1 kadeh daha içilmesi en dogrusudur çünkü Çakır Keyiflik başlamıştır.
4. Alkol artık tamamiyle tatlanır çakır keyiflik ileri safalardadir. Artık bırakılmalıdır ilerisi tehlikeli olabilir :)
5. İlk 4 maddeyi pas geçip içkiyle haşır neşir olma vaktidir. Yurumede dengesizlik, hafif bi yorgunluk veya halsizlik hissi ama yanında keyiflenme hissi de cabası :) ve birde konuşmada agız kayması dedigimiz olay başlar :)
6. E artık siz olayın cılkını çıkarmışsınızdır. Küfe olamya yakınsınızdır, cok zor yurursunuz. dengesizleşirsiniz tamamiyle, konuşmazsınız hırçınlanır veya çok neşeli olup aptal gibi sadece gülersiniz.
7. Buraya kadar içtiniz maaşallah sünger gibiyiz :) kralını tanımıyoruz :) ama hiç bi şeyi hatırlamıyoruz :) nerde yattık gece kimleydik :) niye başınız bu kadar agrıyor ? niye kafanız boynunuza agır geliyor ? başınız neden dönüyor ? :)
-Bunları ben mi yaptım ?? - Sorusu burda başlar :D

Sarhoş olmaya etki eden faktörler
1. Moraliniz iyi olursa az etkili olur. kötüyse hızlı çarpar :)
2. Ortam acık hava ise etkisi az kapalı ortam ise hızlı çarpar :)
3. Karnınız tok ise etkisi az aç ise hızlı çarpar :)
4. Meze karın toklugunu ayarlar önemlidir.
5. Alkolden önce içilen aparetafiler de cok önemlidir. Ayran sarhoşluktan korur ama cok cabuk uykunuzu getirir. Becerebilirseniz. Zeytin yagı içebilirseniz. Kralını tanımazsınız. Masadaki herkezi devirisiniz ama fena oluyo sonrası anlattırmayın :)

şuan için aklıma gelenler bu kadar :) fotolamak isterdim ama bu hale birini düşürmek zor bu saatlerde yanlız oldugumdan :D
eklemek veya düzeltmek istediginiz yerler olursa lütfen yazın :D kazayla içmek isteyen birileri çıkarsa aklında olsun nerde bırakması gerektigini ne etki eder bilsin :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Übernetik Olmuş Saol...Zeytinyağı Hmm...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

zeytinyagı banda ilginç geldi[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Zeytinyağı genelde rakı içmeden içilir yarım çay bardağı kadar zeytinyağı içilince o yağ miğdede bir duvar görevi görür ve miğdeniz bozulmaz böylece 1 büyük içebilirsiniz :)...

Saygılar[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sarab içmemiz ne keyfimizden
Nede dine edebe aykırı gitmemizden
Bir an geçmek istiyoruz kendımızden
İçip içip sarhoş olmamız bu yüzden

ne güzel demiş demı :) saol bilgiler için[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

baya ii olmuş tebrikler..:)
zeytinyagı olayını denicem ..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 01 Aralık 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
KenshinHimura, 30 Kasım 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Evet Übernetik Olmuş Saol...Zeytinyağı Hmm...

Uluç gel yılbaşında deneyelim (bana gerek yokta neyse bu işkembeyle :-p )[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...