bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 adam smily arşivi yapmış :P bi an önce serverlar gelmezzse bakalım daha neler görecez xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yokk ya doom u seyrettim de az önce az bi uyuyasım var dı o da kaçtı :( nası uyucam ben şimdi onu merak ediyom uyumam lasım.[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: bubbaChucks, 21 Aralık 2005 08:34 tarihinde demiş ki: said: hippo, 21 Aralık 2005 08:32 tarihinde demiş ki: yalan dolan hepsi düşmez dd onlardan dd çıkarmak istiyosan talos kesecen esland da :P [spo1=tık tık]Dermişiiimmmm....[/spo] acil böööö veya kusma smily i lazım buraya :D aynen şöyle verelim hemen [spo2=böööööööööööö][/spo][signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok benim bahsettigim kusma olsa daha iyi otururdu :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 DD Priest Cap, Blood Don'dan düşmüştü bana.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Beramus'ta +6 Dagger Defans Satarım İsterseniz --------------------------------- +6 Mage Helmet / Dagger Defans: 250M +6 Rogue Helmet / Dagger Defans: 190M --------------------------------- İsteyen Varsa PM Atsın ![signature][hline]Nick: Nick Yok Class: Sınıf Yok Server : Gerçek Hayat Clan: Kendi Arkadaşlarım LvL: 00 Np: Kim Takar NP'i Oyunu Bıraktım Hatta Char'ı Kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkadaslar ben dagger defansın her turlusunu uruklardan cıkardım sızede kesmenizi oneririm :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 artık yok sadace cz de duşer oda 1000 de 1[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben 2 tane priest fp dd ( +6 ) dusurmustuk beramusta serverin 4. veya 5. gunu olması lazım golemden dusmustu (ayıptır solemesi 2 ide bana gelmişti :) )[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar