Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaşlar Warrior combosu hakkında bana yardımcı olurmusunuz elimde lvl 61 warrior var daha önceden pek warriorla oynamadıgım için warrior combosunu bilmiyorum bana biraz warrior combosu hakında bilgi verebilirmisiniz ???[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 z r skill s r skill s r skill olarak tahmin ediyorum duran adam için warr diilim ama glich yaparak çok guzel combo yapılıyo surekli kovalarken glichi hiç kesmeden skill ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 denedim ama 4 tane sword dancing yazıyo failed vermedigi halde 1 tanesi vuruyo :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sen cyperda diilsin sanırım ne dcsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 en iyi informer bilir bence onun alanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: DkNy, 21 Aralık 2005 08:54 tarihinde demiş ki: z r skill s r skill s r skill olarak tahmin ediyorum duran adam için warr diilim ama glich yaparak çok guzel combo yapılıyo surekli kovalarken glichi hiç kesmeden skill ^^ glich le çok rahat adam kesiliyo dogru ama ben 1vs1 yaparken kullanabilicegim saglam bi combo istiyorum mesela rogue kullandım 2 ay 3 saniyede bütün skilleri vurabiliyorum failed vermeden kullanmadıgım bi tek warrior kaldı onuda aldım ama combosunu bilmiyorum sr skill yapıyorum ama biraz fazla failed veriyo biraz daha çalışmam lazım sanırım :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 combo bilmenin çok büyük bi avantajı yok cz de koşuşturmalı alanlarda durarak saldırmak düşmana kendine daha rahat vurdurmakla eş değerdir , slide a devam et sen boşver komboyu[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 glich ne yaw[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 öğrenme sonucu ban oluyo[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oyunun sorununu sömürerek hızlı koşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hmm hile yane. salla osaman :) yaw wariorun combosumu olurmus allasen :P alıcan eline raptoru bi scream gerisi sword bak ayakta bişi kalıyor mu ? :))) zaten 4 tus kullanıyorsun bunun 2 si sikil 2 si pot daha ne combo arıyorsun? :)[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar