Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Tree Hill

dufrasne

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
cnbc-e'nin niye yayınladığını anlamadığım dizidir kendileri. İçerik olarak fazla bir şey yok. Benzerlerini (ki onlar çok daha kaliteli ve doluydu) defalarca izledik ve hala izliyoruz. Buna ne gerek vardı. Ne biliyim bunu yerine şöyle güzel bi Lost veya ne biyim Prison Break koysalardı ya. Şimdi yeni bi dizi var WB'de Supernaturals.. One Tree Hill yerine daha sağlam diziler bekliyoruz biz Cnbce'den. Onlar ne veriyorlar bize, One Tree Hill, Fat Actress, King of Queens...
Cnbce Lost,Prison Break, Supernaturals yayınlamaya başlasın kampanyası mı başlatsak ne?[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

ama cnbc-e kitlesi o tür bir şey izlemek istemiyor genelde
ben de sevmiyorum fat actress'i
onun yerine başka bişi yayınlasalar daha iyi olucak[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

said:
NoS, 14 Kasım 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
ama o dizi hollywoodun gerçek ve acı yüzünü gösteriyor bi yerde

Yaw naaapacan holiwud'un acı yüzünü falan. Star mı olacan da bakıyon acı yüzüne (<--bakkal mode on)

Valla Lost'u Prison Break'i ve SuperNaturals'ı falan bi izleseniz hiç sallamazsınız öyle Şişko Ayten, 1-3 ağaç, Herkes Regaip'i Seviyor, Astarlı Developman falan filan dizilerini. Ancak Cnbce bize bu dizileri beleşe sunan bi kanal olduğu için ulaşabildiklerini, temin edebildiklerini sunuyor... Keşke bu istediğim 3 diziye de ulaşabilse kısa vakit içerisinde[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ilk sezonu fena degildi ama oyle bir 2. sezon yapmislar ki, nefes nefese izledim nerdeyse. o.c.'nin ilk sezonuyla cok rahat rekabet eder. o kadar kaliteli olmus.
genclik dizisi halinden cikip daha agir bir hale burundu bir anda. cok iyi gidiyo su an(2. sezon icin), 3. sezon da boyledir insallah.
o.c. gibi patlamasin lutfen[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 07 Aralık 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
ilk sezonu fena degildi ama oyle bir 2. sezon yapmislar ki, nefes nefese izledim nerdeyse. o.c.'nin ilk sezonuyla cok rahat rekabet eder. o kadar kaliteli olmus.
genclik dizisi halinden cikip daha agir bir hale burundu bir anda. cok iyi gidiyo su an(2. sezon icin), 3. sezon da boyledir insallah.
o.c. gibi patlamasin lutfen

3. sezon da baya güzel. yeni bi kızımız daha geliyor hem ;)

[spo1=yeni kızımız]305'de-07:10 gibi. kacırmayın eheh[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...