forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Senaryo güzel fena bi dizi değil ancak, oyunculuk konusunda çok da beğenmedim açıkçası.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bugün ki bölümde en sonda çalan şarkı nedir acep ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Lopeth, 12 Kasım 2005 03:17 tarihinde demiş ki: bugün ki bölümde en sonda çalan şarkı nedir acep ? bende merak ediyorum cok guzel bi parcaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Travisin olması lazım ama adını bende unuttm hatta onu arıorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hatta buldum :) travis - re - offender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bir kaç bölüm daha izlersem beni basketboldan soğutcak kadar başarılı bir dizi[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cnbc-e'nin niye yayınladığını anlamadığım dizidir kendileri. İçerik olarak fazla bir şey yok. Benzerlerini (ki onlar çok daha kaliteli ve doluydu) defalarca izledik ve hala izliyoruz. Buna ne gerek vardı. Ne biliyim bunu yerine şöyle güzel bi Lost veya ne biyim Prison Break koysalardı ya. Şimdi yeni bi dizi var WB'de Supernaturals.. One Tree Hill yerine daha sağlam diziler bekliyoruz biz Cnbce'den. Onlar ne veriyorlar bize, One Tree Hill, Fat Actress, King of Queens... Cnbce Lost,Prison Break, Supernaturals yayınlamaya başlasın kampanyası mı başlatsak ne?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 fat actress hiç gzl deiil bi kere gülmedim dhaa can sıkıcı çok[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ama o dizi hollywoodun gerçek ve acı yüzünü gösteriyor bi yerde[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ama cnbc-e kitlesi o tür bir şey izlemek istemiyor genelde ben de sevmiyorum fat actress'i onun yerine başka bişi yayınlasalar daha iyi olucak[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: NoS, 14 Kasım 2005 15:57 tarihinde demiş ki: ama o dizi hollywoodun gerçek ve acı yüzünü gösteriyor bi yerde Yaw naaapacan holiwud'un acı yüzünü falan. Star mı olacan da bakıyon acı yüzüne (<--bakkal mode on) Valla Lost'u Prison Break'i ve SuperNaturals'ı falan bi izleseniz hiç sallamazsınız öyle Şişko Ayten, 1-3 ağaç, Herkes Regaip'i Seviyor, Astarlı Developman falan filan dizilerini. Ancak Cnbce bize bu dizileri beleşe sunan bi kanal olduğu için ulaşabildiklerini, temin edebildiklerini sunuyor... Keşke bu istediğim 3 diziye de ulaşabilse kısa vakit içerisinde[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ilk sezonu fena degildi ama oyle bir 2. sezon yapmislar ki, nefes nefese izledim nerdeyse. o.c.'nin ilk sezonuyla cok rahat rekabet eder. o kadar kaliteli olmus. genclik dizisi halinden cikip daha agir bir hale burundu bir anda. cok iyi gidiyo su an(2. sezon icin), 3. sezon da boyledir insallah. o.c. gibi patlamasin lutfen[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fat actress a niye girişilmiş anlamadım. ben gayet begenmiştim. ha amacı da desperate housewives gelene kadar oyalasındı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çocuğun babası esmer annesinin saçları siyah ama ne hikmetse bu çocuk sarışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Severek izliyoruz valla. Peyton'ı yani[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 baskın gen çekinik gen geyigi johndoe olur mu olur diye soyledim veöeööeöe yapılmasın şimdi [Bu mesaj elvyn tarafından 07 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şu diziyi bi vakit bulup izleyemiyorum ya..bu akşama siftah inşallah[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: zaidral, 07 Aralık 2005 15:23 tarihinde demiş ki: ilk sezonu fena degildi ama oyle bir 2. sezon yapmislar ki, nefes nefese izledim nerdeyse. o.c.'nin ilk sezonuyla cok rahat rekabet eder. o kadar kaliteli olmus. genclik dizisi halinden cikip daha agir bir hale burundu bir anda. cok iyi gidiyo su an(2. sezon icin), 3. sezon da boyledir insallah. o.c. gibi patlamasin lutfen 3. sezon da baya güzel. yeni bi kızımız daha geliyor hem ;) [spo1=yeni kızımız]305'de-07:10 gibi. kacırmayın eheh[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 valla izledim oralarini da, brooke eline aldi hatta :P gayet guzel dizi, laf atmistim dawson's freak diye ama oyle cikmadi[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bilmiyorum da şimdiye kadar izlediğim kadarıyla son derece tahmin edilebilirdi bütün olaylar.şok etkisi yaratmıyor yani hiç bir olay. brooke u izliyorum ben doyasıya hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lucas ile brooke gercek hayatta evlenmis, sonra bosanmislar. iyi olmus tanisirsam sophia benimdir.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sonda çalan şarkı nedir [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 14:56 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sadece bana mı ucuz kalitesiz bir dizi tadı verdi bu yapım? senaryo kötü, oyunculuk kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 salla sen onu son şarkının ismi ne bul bakayım aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ne bilem ben [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 00:40 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar