Forvet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 Valla sitenin yeniden açılması ii oldu.Apos partilerinde hep soruor millet paticik açıldımı die :)....Neyse Şükür kavuşturana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twinjet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 la aynı anda açtık konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2005 Ben knight a yeniden başladım ama 0 ım yani char bomboş bi alın teri elf belt im duruyo ne yapcam bilmiyommm off oynamak istiyom ya[signature][hline] Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twinjet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Elf belti bana wer ben seni 40a kadar kasım hangi server olursa oldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Forvet, 21 Aralık 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Valla sitenin yeniden açılması ii oldu.Apos partilerinde hep soruor millet paticik açıldımı die :)....Neyse Şükür kavuşturana... evet ben de sordum xD bu arada o partyde forvetin aklına enterasan bi fikir geldi :D şimdi estlant 3 .spotta apos kesecez bi archerda yanımızda uruk kesecek bolelikle exp artacak ama bunun için saglam bi archer lazım dedik hemen aklımıza bilinç geldi :D bilinç duyuyosan sesimizi cvp ver hem exp kasalım hem de deneysel bi çalışma yapalım:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Saolun be... Ben %4 kastım az önce miğdem bulandı... Biraz dinleneyim. Esasında fikriniz fena değil ama kalabalık partide uruk exp özürlüdür. Bana soloyken 5.5-6 k gelen uruk expsi iki kişi olduğu anda 4 k oluyor. 5 kişide 3 k falan verirki iğrenç yani:P[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 e boşuna arkadan apos kesmicez :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oh sonunda açıldı[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar