BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 İspanya Liginin güçlü takımı Deportivo La Corunanın kendi sahasında oynadığı maçlarda tribünlerde mutlaka bir Türk bayrağı asılıyor. 2000 yılında oynanan Panathinaikos maçından sonra bu tablo hiç değişmedi. 20 yıl önce ezeli rakipleri Celto Vigonun taraftarlarının hakaret amacıyla Deportivolulara Türk demeye başladığı ancak Deportivoluların bunu hakaret olarak algılamadığı aksine Türk gibi güçlü olarak görünmekten hoşlandığı ortaya çıktı. Deportivo İspanyanın Galicia bölgesinin takımı. Bir rivayete göre bu bölgede de Türkler yaşamış. Bu yüzden her maçta bir Türk bayrağı açılıyor. İşte bu yüzden bayrağımız Avrupanın bir ucunda gururla dalgalanıyor. [b]Not: belli bir kaynaktan kopyala/yapıştır yaptığınız yazıları lütfen kontrol edip bölüme koyun.c/p' den dolayı yazım hataları oluyor. düzelttim. Kaynak =bjkhaber.net[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... [Bu mesaj Mavi tarafından 21 Aralık 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Saçmalık![signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 burda tartismistik hatta eskiden topic acan arkadas resim bile koymus daha kaliteli topic ama oraya msj atilamiyor eski konu oldugundan. burdan devam edebiliriz de bu konulari futbola acmak gerekir. tasiyorum[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bi ülkedede türk gibi şerefsiz die bi deyim varmıs ya hehe :D ne adi herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Aykan, 16 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Saçmalık! neyi saçmalık?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Aykan, 16 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Saçmalık! fena kapak olmuş :D[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar