Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AshQiya Clanı Tebrikler

prebiyotik

Öne çıkan mesajlar

said:
256, 16 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Alper karşıma çıkma o zaman :D.
Bak benim 5lilerim öbürlerine benzemez söyleyeyim :D
Öncelik Styx sonrası 5li xD

Ya Bende Kek oLduktan Sonra iStersen 10 lu at Yemez :D Ancak Debuff ve Parasit yersem BeLki :D + Ben Sana Attack etmeyecem Benim Manamı SiLsen Ne oLcak :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde )
CLan : AshQiyA
Np : 11x.xxx
Server : Cyhper ( -_- )
Sosyal ağlarda paylaş

burdan o_daf a tek sey soyleyecem ben 1 kere koxp ıle cz ye gırdım oda sınırlendım gıttım okcu oldum ve onume gelenı dogradım sonra moradona o_daf bana senin yaptıgın serefsizlik dedi ve bende ona acıladım 1 kere sınırden yaptıgımı şimdi soruyorum onun yaptıgı ne şerefsizligin alası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shaklaban, 16 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Bu keki neden kaldırmıyolar oyundan anlamıyorum.Duperlar hariç kimsenin işine yaramıyor.

Öyle deme 100 tane abyss bozdurdum.34 tane irili ufaklı cake çıktı 500K dan merchanta koydum adamın biri çekti ve bana
"Bundan daha var mı?7-8 bin tane daha alacam dedi :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten.
SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efsane, 16 Aralık 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
burdan o_daf a tek sey soyleyecem ben 1 kere koxp ıle cz ye gırdım oda sınırlendım gıttım okcu oldum ve onume gelenı dogradım sonra moradona o_daf bana senin yaptıgın serefsizlik dedi ve bende ona acıladım 1 kere sınırden yaptıgımı şimdi soruyorum onun yaptıgı ne şerefsizligin alası

o da town a gelen karuslara sınırlenıp yapmıs olamaz mı ???[signature][hline]clan :AshQiyA
server :cypher
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...