256 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Militan_44 item pls,para pls,party pls,clan pls :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: 256, 16 Aralık 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Alper karşıma çıkma o zaman :D. Bak benim 5lilerim öbürlerine benzemez söyleyeyim :D Öncelik Styx sonrası 5li xD Ya Bende Kek oLduktan Sonra iStersen 10 lu at Yemez :D Ancak Debuff ve Parasit yersem BeLki :D + Ben Sana Attack etmeyecem Benim Manamı SiLsen Ne oLcak :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 11x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 burdan o_daf a tek sey soyleyecem ben 1 kere koxp ıle cz ye gırdım oda sınırlendım gıttım okcu oldum ve onume gelenı dogradım sonra moradona o_daf bana senin yaptıgın serefsizlik dedi ve bende ona acıladım 1 kere sınırden yaptıgımı şimdi soruyorum onun yaptıgı ne şerefsizligin alası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Shaklaban, 16 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki: Bu keki neden kaldırmıyolar oyundan anlamıyorum.Duperlar hariç kimsenin işine yaramıyor. Öyle deme 100 tane abyss bozdurdum.34 tane irili ufaklı cake çıktı 500K dan merchanta koydum adamın biri çekti ve bana "Bundan daha var mı?7-8 bin tane daha alacam dedi :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Alper bitince ne edecen nihaha :D /town veya /diehumandie[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 SağLam GeLecem :D 100 tane iLe geLcek HaLim yok : o))) 9999 buLursam gelirim Arada Attack Yaparım Duruma göre değişir :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 11x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Efsane, 16 Aralık 2005 15:21 tarihinde demiş ki: burdan o_daf a tek sey soyleyecem ben 1 kere koxp ıle cz ye gırdım oda sınırlendım gıttım okcu oldum ve onume gelenı dogradım sonra moradona o_daf bana senin yaptıgın serefsizlik dedi ve bende ona acıladım 1 kere sınırden yaptıgımı şimdi soruyorum onun yaptıgı ne şerefsizligin alası o da town a gelen karuslara sınırlenıp yapmıs olamaz mı ???[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar