kokobil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet serverler arası savaslara baslancak nedeni ise ke nin en iyi serveri secilcekmis 16 Aralık türkiye saatıyle 21:00 da Aresin Humanlarıyla Xigenonun Orclarına karsı 17 Aralıktada Beramusun Humanları Diezin Orclarına karsı o da turkiye saatiyle saat 21:00 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hadi be gerçektenmi?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pfff.. araştır biraz kaç kez söylendi tartışıldı.[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn... 65k.. Ares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet adamım 16 aralıkta arezle xigenenon arasında yapılcak sonra diez we beramus arasında OcaKtada gerı kalan serverlerla yapılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yemin et :-O[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ne zaman sölendi yaw benim hic haberim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: kokobil, 15 Aralık 2005 11:43 tarihinde demiş ki: ne zaman sölendi yaw benim hic haberim yok :D http://forum.paticik.com/view.php?id=164571 http://forum.paticik.com/view.php?id=164566[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn... 65k.. Ares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Aslında bu savalara gerek yok çünkü ares'in yenecegi bir deil iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ares yenemeyecek çünkü dier serverlar gibi +2 roclar yok +1 olması bile mechul hiç yoktan en temiz serverlardan birinde oynuyorum ondan mutluyum mirage daggerlar 15m paranın değeri war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pekı x ınsanları hangı serverl a yapcak eger yapmıcak dersenız ELT bence bu savasa gırmek ıcın ORC oldu derım ben ayrıca bu savasa prem almadan gırmelıydık hemde xgenonda human lar la orclar dost olup ares tede orclarlar humanla dost olup vede bu ıkı server bırbırıne dusuman olup deloszonenun 3.5 katı buyuklukte bı yerde savas olmalıydı bak o zamam savas gıtmek ıcın prem alırıdım :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hee bıde bu savas daha once de mı yapıldı nerden bellkı dıez ın alacagı ben ce xgenon alcak acaba bu savas ne zaman dan ne zamana yapılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Goruruz bakalım kımın yanıp yanmıyecegını savas olup bıttıkten sonra goruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben savaşa karşıyım. Yaşasın barış :P[signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ares haliyle en eski server ancak zevkli olacağa benziyor ancak bununda bug u çıkmasın istediği tarafta kalan userlar filan beklenir :))[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 go xig.gooo :) ares bizi bekleeee:)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Peki neden sadece aresin humanları bende girmek istiyorum kardeşim :D[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salazar_ex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 LAGSIZ BIR SAVAS OLUR SA ARES'I ALACAGI BIR DEGIL IKI ARES BU OYUNUN EN ESKI SERVER'I EGER ARES YENEMESIN BEN BU OYUNU BIRAKIRIM BENDE ARES TE OYNUYORUM.[signature][hline]nıck:CurseD_KronoS_ lvl:61 np:Yeterince clan:Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salazar_ex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Merak etme org'lara gore de bı server bulurlar ares'ın ama şöyle dusunursek oyunda en ıyı ares'ın org ları onlara karsı nasıl rakıp bulacaklar bılmıyorum.Sadece kıttıes clanın da 70 lvl adam 7 tane var bunlara nasıl dırenecekler bılmıyorum arse'ın orglarında toplam 15 tane fılan yanılmıyorsam 70 lvl adam var.Bu kuvvetı yenecek guc hıc bır server da yok.Bu yuzden ares ıcın guzel bır savas olacak dogrusu bende bu savası beklıyorum.[signature][hline]nıck:CurseD_KronoS_ lvl:61 np:25+ clan:YOK SEVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar