walenka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=yorum sizin][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=yorum bizim][/spo][signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur.[Bu mesaj Fransuxa tarafından 16 Aralık 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Fransuxa tarafından 16 Aralık 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=Böyle Daha İyi Sanırım][/spo][Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 16 Aralık 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=Doğrusu böle][/spo][signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxxBeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 SAhuauhauhauha Efsane topic oldu bee :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 olmamamıs pardon arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Fransuxa, 16 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: SAhuauhauhauha Efsane topic oldu bee :D katılıyom yılın Topici[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Benimki dogru olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yanlız adam şaka maka felaket tokatlamıs he ss de :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bu adam bu vurusları 1 kerede yaptı..budamı combo oluyo acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Sonunda görebildik be ohh :) ismini saklamada yeni mi cıktı ? Neyse no comment ..[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. [Bu mesaj independent tarafından 16 Aralık 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mumkun degil 1 kerede vurmasi ... Merak ettigim bisey var , hani skilleri , hp mana kapatirsin anliyorum ama ismini niye kapattin ? merak ettim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walenka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bu olayı daha oncede yaptı adam.ama bu sefer iyi sinirim bozuldu ondan koydum adam bi geliyo yanıma sadece 1 skılı gozukuyor bu damageler cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ahaha orası cypher degıl ne oldugunu bılmıyomusunuz ? :d koxp o koxp illet bır sey yapanların da allah ..her neyse susayım..[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 heal pot falan içsen o arada kaç tane vurmuş onu görsek lag olmadığını bilsek direk yorum yapıcaz ama böyle belli olmuo :)[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 nicki fukucu_tr ben şahsen o charı izliyodum kafede bi anda geldi damageler lag yoktu :D:D:Dlol falan olduk :D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgReSSiVe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bu küçük çıkıyor birsey göremedim büyüğü yok mu?[signature][hline]Agressive A_FEW_GOOD_MAN Karus/Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 SS'deki 638 Dmg dikkatimi çekti.:D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 [spo1=Bu şekilde bakın][/spo][signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :)[Bu mesaj 256 tarafından 16 Aralık 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giorgi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 abi oyunu bırakaxaksan sifreni bana ver :) [email protected] bende yeni accounta ihtiyacım var ltfn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar