shellby Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 merhaba arkadaşlar ben knight-online giremiyorum invaded password diyo. adresimde veya şifremde herhangi bir yanlıslıgın olmadıgından adım gibi eminim lütfen yardımcı olabilirmisiniz?.. yada GM le nasil konusabilirim? yardımcı olursanız cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 muhahahahaha invaded pasword fet edilmiş pasword İnvalid olcak o xD[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Shellby dün akşam aynısı banada oldu nedenini bende bilmiyorum ama sonra denedim girdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: yamka_king, 16 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki: KORKMAYI O ARADA SIRADA ÖÖLE YAPAR SİZ ONA ALDIRMAYIN YA BİŞİY SORCQAM TANIDIK HACKERİ OLAN VARMII Balonunu patlatmadan önce bi forum kurallarini oku demek isterdim ama sen bu balonu patlatamadan ucar gidersin bu diyardan. Lafa bak tanidik hackeri olan var mi ? Var , al bu da resmi. [spo1=Kevin Mitnick][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: PiCaLLo_TR, 16 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki: said: yamka_king, 16 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki: KORKMAYI O ARADA SIRADA ÖÖLE YAPAR SİZ ONA ALDIRMAYIN YA BİŞİY SORCQAM TANIDIK HACKERİ OLAN VARMII Balonunu patlatmadan önce bi forum kurallarini oku demek isterdim ama sen bu balonu patlatamadan ucar gidersin bu diyardan. Lafa bak tanidik hackeri olan var mi ? Var , al bu da resmi. [spo1=Kevin Mitnick][/spo] Hmmm yakisikli adammis ..... Baska vesikalik varsa onuda koy ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Kendini kücük düsürücek durumlara sokma lütfen jade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: PiCaLLo_TR, 16 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Kendini kücük düsürücek durumlara sokma lütfen jade... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Onun yazdigi ne kadar sacma ve cocukcaysa seninkide o kadar anlamsiz. Illa istiyorsan tek cumle ile uyarabilirsin forum kirliligine gerek yok. [Bu mesaj JadeReal tarafından 16 Aralık 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 zuahaha bugün baya bi güleceğiz anlaşıldı,[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue satılık ytl bazında [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: yamka_king, 16 Aralık 2005 13:21 tarihinde demiş ki: MUHAHAHAHAHAHAA İSMİNİ VEDE MSN ADRESİNİ VER AGA YAA KUSURA BAKMAN YANLIŞ YAZMIŞIM Oyunu bırak burayi ara. Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 0212 543 65 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cix_0n_The_Beach Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 al sana hacker sitesi buraya prof.lar takılır, www.hackerAGA.com veya hacker yaz boşluk birak 3360 a yolla. tamam tamam sustum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar