oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 okulda yurtta kalıyorum.. lan bağlantısı var.. odada herkes girio internete ben giremiom..avast anti vir var..bayagıdır girmio nete.. kabloda falan sorun yok..sizce neden kaynaklanabilir..girişi diger arkadas denedi o girdi..girişte de sorun yok..aslında bu arkadasın sorunu birazdan yanına gidicem düzeltmeye kasıcam.. burdan bilgi alabilrsem cok ii olur.. help me :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ip adreslerini doğru girdiğinden emin misin? belki oto ip alıyordur manual olarak yazmayı dene bide dnslerini değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kontrol etmiş onları dns ayarları falan tamam.. ben gidince yeniden kontrole decem tabi.. baska aklınıza gelen? son 20 dk.20 dk ya cıkıcam cunku...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bilgisayarın ağ ayarlarının doğru olduguna eminisin ethernet kartının driverlarını falan bi yeniden yükle istersen[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya gittim baktım hiç bi sorun yk görünürde..virüs tarattırması yaptık onda da bişe cıkmadı adware de bişe bulmadı.. ama bi dosya varmış biraz once soyledi.o dosyayı silemiyormuş.garip de bi adı var dosyanın..acaba ondan mı kaynaklanıyor diye şüphelendi ama dosyayı silemiyoz.. kullanımda diyor processleri desonlandırdık yemedi.yeniden process başlatıryo olabilir..nasıl silebiliriz o dosyaları? edit: o dedigim dosyalardan her dikste varmış..farklı isimlerde..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 15 Aralık 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 dosyayla bi alakası olabilecegini sanmıyorum simdi oncelikle bilgisayarının ip ayarlarını kontrol etmelisin sistemdeki bilgisayarlar otomatik ip mi alıyor yoksa manuel mi on ce bunu ogren sorun ag gecidinden kaynaklanıyor olabilir su sekilde olmalı xxx.xxx.x.x ip adresi 255.xxx.xxx.x seklinde alt ag maskesi xxx.xxx.xx.xx sekliden ag gecidi bu router yada proxy serverin ipsi olucak bi sor bilen birisine nedir die sonra tcip-ip ayalarında bu uc degerin dogru olduguna emin ol son olarak da dns ler onemli 62.248.113.53 oldukca iyi bi dns bunu da yazıldı oldugundan emin ol [Bu mesaj Barkin tarafından 16 Aralık 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 trojen olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar