indream Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 2 hafta önceki şifre sorunlarında aldığım rastgele üretilmiş şifre ile devam ediyorum (bunada şükür) siteye login oluyorum ve deiştir diyor da elim gitmiyor. son günlerde bu rastgele üretilip maile gelen şifresini değiştirip sorun yaşamadan yeni şifresini kullanabilen varmı ? [Bu mesaj indream tarafından 15 Aralık 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çoğu kişi degiştirdi şifresini düzeldi sanırım ama mynetler hala düzelmedi[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 mail ile ilgili bir işim yok şifrem mailime geldi 2 hafta önce (rastgele şifre) onu değiştirmek derdim. Deneyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaw bu mynetler ne zamn duzlecek acaba nasıl ogrencez kıme solıycez nerelere gıtccezz yawwww....[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Rastgele şifrem ile login olup şifremi deiştirebildim. herhangi bir sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar