trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bu okula giden kimse yok mu burada bea. her okuldan var, ataşehir lisesi nden yok. ama belki vardır diye bu konuyu açma ihtiyacı ve gereği duydum.. var mı? etc. etc. etc.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 official açıklama: sevgili paticiklerim, her okul için ayrı ayrı thread açıldığını bi hayal ediniz lütfen. sizce başka konu konuşmaya yer kalır mı? merakınızı anlıyorum, ama bunu 495 tane konu açarak halletmeseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim. bir threadde herkes okulunu filan yazsa da bu "gereksiz çok ayrıntılı" anketlerden bi sıyrılsak komple hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 her zaman siz haklısınız. ve bu konuyu impact etmenizi öneririm.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bu konunun garbage bölümüne gitmemesini rica ederim .![hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ben warım ataşehirde oturuorum 43 ada mc'in aşşası icq 105710466 gel konuşalım[hline]Krynn Uo Shard Krynn Uo Resmi Internet Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar