hashishin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Telefonum 2 gün önce bozuldu servise götürdüğümde içine su kaçmış dediler ama bu alet suyun 100 m yakınında durmadı başka bir yere götürdm "darbe görmüş" teşhisini koydular ki elektronik cihazları dövmem, parçalamam ,üzerine oturmam. Ben iki iş yerininde beni kazıklamaya çalıştığını düşünüorum İzmir de düzgün telefon servisi kalmadı mı varsa nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Telefonun markası nedir,Garantilimiydi? Ne servisine götürdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Buzx, 15 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Telefonun markası nedir,Garantilimiydi? Ne servisine götürdün? 7210 garantiliydi tabiki Detel bakımservisine götürmüştüm sonuç yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bildiğim kadarı ile telesis var ama orada sanas alam bir fiyat çıkartabilir.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar