Tuor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 IFRAME nedir nası kullanılır yardımc ı olabilecek var mı? Bide şu paticiğe web master bolümü açılsa ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ya işte iframe html içine istedğin bir yere , istediğn genişlikte şekilde frame koyma olayı mesela sende ilk bi index.html vat bunu sağ köşwesine i frame ekliyorsun ve o iframe de başka bir sayfayı açar böylelikle hem işin kolaylaşır vs vs[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 nası ekliyicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 buldum tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Yani sayfa içine sayfa ekleme olayı kısaca ya wala hiç kullanmadım iframe bi kaç kere kullandımda hatırlamıyorum şu siteye bakarsan anlarsın sanırm http://tasarimk.kolayweb.com/iframe.html[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar