Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilinc?

Crydan

Öne çıkan mesajlar

aresteki nikim ::Lord:: du ama ares i bırakalı 3 ay felan oldu belki beni bilinc hatırlar!server da tanıdıgım en iyi adamlardan biridir o kdr .... icinde bi kere kufur bile etdigini duymadım aresten ayrılmadan 2 ay once tanıstım onla ve surekli onla takılıoduk belki de su oyunda hile yapmıcak sayılı adamlardan biridir derim ama yinede onun yerinde olsam o item ı yakmazdım ^^ kıyılmaz ole bi item a!!! ama eminim yakmıstır o cok durust birisi cunku[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti.

arese dondum lvl kasıyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
4Ever, 15 Aralık 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
Off :)

lvl 65 Char Dual +8 dual ROL Elf Belt WP dual RE Full +8 Chitin.

Baska ?

ulan şu oyunda en son laf edilcek adam bilinç. sen bunları dupeyle veya illegal yollarla yapmadıysan ben bu forumda eşek gibi anırırım be.[signature][hline]silkroad online
AyDoLu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stuner_Cypher, 15 Aralık 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
aresteki nikim ::Lord:: du ama ares i bırakalı 3 ay felan oldu belki beni bilinc hatırlar!server da tanıdıgım en iyi adamlardan biridir o kdr .... icinde bi kere kufur bile etdigini duymadım aresten ayrılmadan 2 ay once tanıstım onla ve surekli onla takılıoduk belki de su oyunda hile yapmıcak sayılı adamlardan biridir derim ama yinede onun yerinde olsam o item ı yakmazdım ^^ kıyılmaz ole bi item a!!! ama eminim yakmıstır o cok durust birisi cunku

msj kardeşime ait. değiştir dedim ilk 30 dakika içinde deiştirilir yazıyo. ;)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 15 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
Off :)

Baska ?

ulan şu oyunda en son laf edilcek adam bilinç. sen bunları dupeyle veya illegal yollarla yapmadıysan ben bu forumda eşek gibi anırırım be.

3 senelik serverda yapılması çok zor olan itemlar deil. çok emin konuşma bence. (bahsi geçen arkadaşı tanımıyorum ama itemları abartı değil, en azından illegal yapılmasına inanılacak kadar.)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 15 Aralık 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
Sen 1825 AP yi nerede yaptın onu bi anlatsana... Level filan söyle, itemlarını söyle.

Ya murtazacım kardesim sen nasıl bi yoneticisin adamın yazış tarzına bi bak ondan sonra biseylere cvp isteyerek adamla muhattap ol. Aynı sebepten beni 1 hafta uzaklastırdınız forum kuralıdır deyip sesimi cıkarmadım ama bu adamın yazdıklarına karsın nasıl muhattap olabiliyorsun hayret bisey.[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir:

dm: baca cok dar, sigmiyorsun
buyucu: invisible olup tekrar deniyorum

Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:

--------------------------------------------------------------------------------
Off

Baska ?
--------------------------------------------------------------------------------

ulan şu oyunda en son laf edilcek adam bilinç. sen bunları dupeyle veya illegal yollarla yapmadıysan ben bu forumda eşek gibi anırırım be.

Bak Kardesim bisi yazmıcam dedim gene yazıyorum.

Ben oyunu bırakalı cok oldu KE gectigi donemde bıraktım oyunu

Ha Sunları Soylersek oyuna basladıgımda xi.Server Acılmamıstı.

Risk lvl 55 di 000000 lvl 51 di :) Darkness ile birlikte kasıyordum. Ben oyunda oynadıgım zaman.

Anihilation Clanı Vardı Belki Bazılarınız Bilir. TOWN Bir Bok Degilken.

O zamanlar Ne 000000 ne chiris

youallwaysdown, baannectarious , balduran, calawera, darkness, sfumato, dazyd

Buyse Bu isimleri hic gordun mu acama merak ediyorum Yada bir kere adlarını duydum mu :) Bu adamlar sen baslmadan bıraktıklarına eminim.

burada nick yazmıcam cunku herkes beni yabancı biliyor.
ama sunu soyleyim Burada hepinizden eskiyim

Neyse artık gercekten bsii yazılsın istemiyorum

Bilinc Abim sayılırsın senden de ozur dilerim yasında buyukmus.

Murtaza Topic kitlerse sevinirim.. Sizlere iyi Oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...