THA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Arkadaşlar TOS die bi mesajla Olimpiadan banlandım. Bu banın süresinin ne kadar olduğunu bilen vrasa yardımcı olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoothCriminal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 TOS = Terms of service yani anlaşma koşullarına uymadığn için banlanmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 geçmiş olsun ^^[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Anlaşma koşulu olmadığını biliorum... Ama ban süresi kaç gün onu bilmiyorum.... Mesela ana charımla giremiyorum oyuna DC verio.... Ama yan açtığım Charla aynı accounttan girebiliyorum... Benim banın süresini örenmem lazım yaa...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 cok kişi banlandı TOS violation dan kullanmadan önce düşünecektin.büyük ihtimalle 99999 dur ban ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Arkadaşım Kullanılmış bişey yoktur.. Benim char warior zaten wariora ne kullanabilirim ki? Bana kesin bi bilgi lazım.. Bastan kasacam yoksa..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Benim bildiim TOS açılmamıs bi skili kullanmak skill bug yane galiba sadece duydum[signature][hline]Name : KHaN_X Clan : FinalFantasy Level : 50 Nps : Napçan np yi Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Kesin bir bilgi burda bulamazsın "Customer Support" durumunu sor onlar kesin bilgi verir size..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 16 Aralık 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar