localize Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 merhaba arkadaslar ben bir yerde hosting hakkinda bisey indirdim uzantisi rpm sanirim linux icin bunu windowsa nasil yukleriz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bildiğim kadarı ile .rpm dosyalarını windows a yükleyemezsin[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 peki ben kendi pc mde reseller filan nasi acabilirim ne program war bunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 package dosyası o sanırım ve windowsta çalışmaz ama aynı zamanda rpm realmedia player'ın plugin dosyalarının uzantısı,dipnot olarak.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Onun bir proramı vardı diye hatırlıyorum ya[signature][hline]Norolim Asfaloth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar