Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Oyundayken dc oldum ve 5 dakka sonra tekrar girmeyi denedim biri charıma girmiş onu dc ettirdikten sonra girdim oyuna ve üstümdeki eşyaların hepsini çıkarmış sanırım tam başka chara aktarırlarken dc ettirmişim hemen siteye girdim ve şifremi deiştirmek için email adresimi yazdım ve submit yaptım herşey hazır tam kurtuldum hacklenmekten derken şifre mail adresime gelmemiş :( şifrem deişti ve şu an charıma giremiyorum ne diyim hackerlar charımı alamadı ama bu seferde k2 nin b.kluguna charım gitti şifre mailime gelmedi hala bekliyorum ama hiç sanmıyorum :( şimdi bunu buraya neden yazdın demeyin paylaşıcak birileri arıyorum bende sizinle paylaşmak istedim :([signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 herkeste bu sorun var diablo :( bekliceksin ve sürekli forgot password yapıcaksın gelir 1-2gün içerisinde :([signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 geçmiş olsun diablo umarim kavuşursun char'ina :([signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 tşkr arkadaşlar ya sanki kalbimden bi parça kopardılar o kadar çok baglanmışım benim ufacık yeşil mage ime :) forgot password yapamıyorum gizli sorumun cevabını bilmiyorum çünkü 1 yıl önce üye olmuştum hatırlamıyom :( pff[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hotmail falan kullanıosan Junk Mail e falan bak spam klasörü bulk klasörü vs yani önemsiz posta klasörüne bak gelmişdir büyük ihtimal cünkü anında geliyor mail.. hepsinde denedim ben gmail hotmail msn yahoo en kolay yahoo ya gelior^^[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hotmailde bakmadıgım yer kalmadı hiçbirine gelmemiş :([signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 cok yakın bır dostum sıfresıne 6 gun sonra kavustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Benimde bi arkadasımın char hacklendi galiba ama sifre hatası veriyo hackleyenler sifreyi nasıl degistirdi?[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / BlackCats Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar