xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ewt sende haklısın benim char edit :D masudhausd[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 neyse..bi hilen hurdan olmasa hp ve mana ni kapatma geregi duymazsin..az bucuk yorumlama kabiliyeti olan bir insan o resimleri yorumlar..hani ujio da da itemler iyi 67 lvl ama adamin ss da sakladigi bise görmedim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hit Vuruşum (dmg) 1450 küsür. :D yane tek koyuşta bir rogue nin yarı hp sini alıom :)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o.O[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende ujıo nun clandanım tüm editler orda :D areste edit :-O walla meteor olsa bilemiyom :D lvl 62 daha zate 63 olamadan gizli soru yüzünden charım gitti :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 70 sin bırakta vur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bırağın ares i :P hayat DIES de :)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 DIEZ de KE ile gelen yeni item lar nie yoh :D bi düşünün..[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yine ezik bir şekilde hp mana ve skill barlar kapalı. Ne var orda erotik resim mi kapatıyonuz insanı kıl etmeyin ya![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 prd aga onlar eskiden kapatılmış açamadım walla :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ewt biri açmıştı hp yi herkez adama yüklendi hp ye baq bi charda bu kadar az hp olurmu die sadece resimlere bakın die yoladım ben ama ^^ onun için kapalı[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :D 68 lvl deki hp mi gösterim :D Ahanda 68 Lvl deki HP :D [Bu mesaj AKI tarafından 15 Aralık 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hp gösterişi yapmayalım :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :) Gösterişi sefmiom ama gösterişde yapmıorum :P ama merak edenler olur die gösterdim ama ama yukardakini görmüosanız :D ahan buna bakın daha büyük :) http://img141.imageshack.us/img141/2039/strom38pd.jpg[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 3 harfle açıklayım oha :D[signature][hline]Nick : SupremacyBourne Server :Ares EL Morad Asas+Arc = Asarc [ bi bilsem ne olduğumu :D ] cLan : Şamar oğLanına Döndük Bu yaştan Sona !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bad_omen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arenaya gel idris arenaya :P :) :) vnuısfbvsuıbvsuıbsduıvsbdıvsbıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 "zuhahahaha iam the best" ne adamlar var la lol[signature][hline]"ÇARŞI" "BEŞİKTAŞ OVASI BOZKURT YUVASI" "BURASI TÜRKİYE YA SEV YA TERK ET" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ne komik adamlar var ama :D 12000 gel bana vur cnm i'm da best miş de get abyss fire bizdede var bizde vuruyoz ona buna[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar