MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ewt sanırım en yuksen vuran benimdir xenonda:D(bunlar cok deil diorsanız bide volcanik stone a vurusum war en yuksek o ama o su an elimde yok)XD bu ısınma wururusum:D buda asıl vurusumXDhttp://img234.imageshack.us/img234/7429/zuahahha2my.jpg yorumlarınızı bekliorum kesinlikle photoshop deil o yuzden photo shop diorsanız yorum yapmayın*!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 http://img234.imageshack.us/my.php?image=ohaaara5dz.jpg sanıyorum 1. resim cıkmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ohaaaaaaaaaaaaaa.......... *!diye devem eder*[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oha be one :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abyss fire kullanıp %10 çakmak ne zamandan beri dünya rekoru oldu ? sen bunları git de başkalarına yuttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yorum yapmayacagım talosun canı 120000 wampiric touch %10 goturuyo buda 12000 eder hiç bir mage bu kadarvuramaz fotoshop yorum yok :D[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence gerçek diil senin lvl kaç kardeşim??[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dünya rekoru masduhasudasdhas :D topicke baq :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 talosun HP 120000. bu akıllı arkadaş da abyss fire kullanıp 12000 vurmuş. sonra da gelip burda hava basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 la acaba harbi foto mu? ama adam fotoshop diil demiş[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu kesin ya drain yada abyss fire ile yapılmış.ltf böyle ezik resimleri koymayalım buraya..ZZzzz!![signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abbsy fire[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 al sana gerçek ss ler :D [spo1=Nychris amca ^^][/spo] [spo2=bugs :D][/spo] [spo3=:O][/spo] [spo4=Sayko matrix :P][/spo][signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 talkative bombayı patlatmış :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: In_SuN, 15 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: bu kesin ya drain yada abyss fire ile yapılmış.ltf böyle ezik resimleri koymayalım buraya..ZZzzz!! ezik resim istemiyoruz :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 saten seni uluslararası musabakalara yollucas imthe best zuahahhahaha allam yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bi ss insan neden hp sini yada lvl yüzdesi gibi abuk subuk seyleri kapatir..demekki bi yamukluk var orda...skill bar dizimini bi ölcüde anlarimda..öteki seylerin karartılmasini kimse mantikli bi aciklama yapamaz..!demekki hp ve mana niz bulundugunuz lvl legit yollarlar saglanilmior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: xXTaLkativeXx, 15 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: In_SuN, 15 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: bu kesin ya drain yada abyss fire ile yapılmış.ltf böyle ezik resimleri koymayalım buraya..ZZzzz!! ezik resim istemiyoruz :D resimler ve damageler güzelmiş..işte real fotolar koyun bee :)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ewt hp bölümünü açsam derlerki hp çok veya hp ye baq azıcık skill bölümünü açsam skill dizşe baq gibisinden beni tanıya tanır kardeş sen baq kendi yoluna ^^ sadece ss koydum ben ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 canımız sıkıldı 100m bayıldık aldık bi akc fire attık sonrada resmini paylasak dedim hemen ezik resim dediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: MasterLich, 15 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: canımız sıkıldı 100m bayıldık aldık bi akc fire attık sonrada resmini paylasak dedim hemen ezik resim dediniz... darklı topic ismi kullan.mesela ilk abyss fire kullanıiım yada ilk yanan staffım bu gibilerinden....[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: MasterLich, 15 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: canımız sıkıldı 100m bayıldık aldık bi akc fire attık sonrada resmini paylasak dedim hemen ezik resim dediniz... Konu topickine koptum ben :D bu mage vurusu dunya rekoru masudhasudhashd :D dunya rekorlar kitebında yer almayı isterim nychirse 904 vurmamla veya lvl 61 lik bi magenin warderi almasıyla :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kardes sen bak yoluna degil..zaten normal yollarla sagladigin itemleri neden saklama gereksinimi duyuyorsun..insan ancak görünmesinden korttugu seyleri yada hile hurda yaptigi seyleri saklamakdan cekinir korkar..ben bu oyunun en iyilerinde bile hayvansi item olanlarda bile böle bise görmedim..demekki burda bi dengesizlik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: xXTaLkativeXx, 15 Aralık 2005 22:57 tarihinde demiş ki: said: MasterLich, 15 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: canımız sıkıldı 100m bayıldık aldık bi akc fire attık sonrada resmini paylasak dedim hemen ezik resim dediniz... Konu topickine koptum ben :D bu mage vurusu dunya rekoru ya sen o warderı nasıl aldın hala oradayım ben :D masudhasudhashd :D dunya rekorlar kitebında yer almayı isterim nychirse 904 vurmamla veya lvl 61 lik bi magenin warderi almasıyla :D [signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar