Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ahh ahh nıce ekmek parasına sırf hayallerı uguruna NBA de oynamak ısteyen fakir ama hırslı o kadar cok genc varkı ehhe :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn [Bu mesaj Finrod tarafından 15 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 JoRDaN...! ın varisi olabilecek bi yetenek bence
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Valla bundan 3 sene once herkes medyanın gazıyla aynı seyı soyluyordu ama benım dusuncelerım cok farklı malesef.Bi kere Jordan kadar kazanma arzusunu hırsını Jordan'ın o yürekli oyununu Lebronda goremıyorum.Jordan sadece kendı degıl takımıda oynatan bır adamdı Jordan bir macta kotu bıle oynasa sahada durması bıle yetıyordu takım ıcın kısacası tam bır lıderdı.Herzaman zirveye oynardı ne olursa olsun.Kobe de oyle mesela.Ama Lebron da o turden egolar ve bencıllık cok fazla yok.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
NoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 jordanı chicagosuna bi göz atalım *çok iyi bi antrenör *zamanı gelince ezilmeyi kabul eden bir ikinci adam *hırs *sabır(ilk 6 sene mi ne kaç sene tam olarak hatırlamıyorum ama chicagodan bişey olmadı LeBron un clevelandı *normal bi antrenör *ezilmeyi kabul etmeyen insanlar *bu onda da var ama daha anlıyamadı kendisinin fazla sayı atmasının takıma her zaman katkısı olmadığını* *herkes ondan başarı bekliyor kimse de sabır yok sponsorları ondan artık başarı bekliyor ki adamın daha 3. senesi not:üçüncü şıkka karşı gelen varsa şöyle 2 örnek veriyim mj detroiti 3 sene yenemedi 40 sayılar atıyordu ne zman arkadaşlarına da pas vermeyi hatırladı 4-0 la ezdiler örnek 2 bu sene a.i 40 ı geçtiği maçaların ki sayısı 6 mı ne sadece 1 ini kazanmış 30 da 3 20 da ise geri kalanları[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Chicago nun 4-0 eledıgı sene o takımda Pippen da vardı ve yıne o sene 1 tane de ıyı bır uzun takvıyesı gelmıstı takıma(adını hatırlayamadım) ayrıca Detroıt eskı gucunde degıldı bır oncekı seneye gore,ve her seyden onemlısı oncekı 3 senenın ıntıkamı adına serıyı onur savası gıbı goren bır takım vardı.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
NoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 seni o zmn biz 2. örneğe alalım:Dayrıca evet onur mücadelesiydi hatta joe dumars elendikten sonra chicagoyu kutladı die isiah thomasla araları açılmış bide o uzun tahminen longley dir[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu sene philedelphia nın cok az macını seyrettım ama tahmının takımın gerı kalanı cok kotu baslayınca maca ıversonda kendını skor yapmaya mecbur hıssetmıstır.Ama macı kurtaramamıstır.Nitekim aynısı Kobe nınde basına gelıyor oradan bılıyorum.Adam bu sene kac mac 30 40 attı yınede yenıldıler ama 11 sayı attıgı macı bıle kazandılar.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
NoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ii tmm dediğin olsun yaa tamam yaa dediğindir 2 örneğimi de çürüttün de 40 sayıyı 2 çeyrekte atmak kasar yani takım berbat bile oynasa en azından 2 çeyrek dayanır[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 40 sayıyı 2 ceyrekte atmak epey kasar ılk 2 ceyrektede takım dırenırken sayı atıyor tabııkı :) Son 2 ceyrek te azmak konusunda Kobe nın ustune tanımam adama devre arasında bısı oluyor sıhırlı degnek mı degıyor cozemedım.Ama 40 sayıyıa yakın performansları hep olmustur 40 sayının 30u nu 2.ceyrekte attı gıbı sozlerı hep duymusumdur :) Son 2 ceyrek sayı atmak her zaman daha zordur herkesın elı tıtremeye baslarkene dokturmek cok baska bır yetenek,Liderlik dedıkelrı de bu olsa gerek :) (kafıyelı oldu beaa )[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
hashishin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: NoS, 15 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: seni o zmn biz 2. örneğe alalım:Dayrıca evet onur mücadelesiydi hatta joe dumars elendikten sonra chicagoyu kutladı die isiah thomasla araları açılmış bide o uzun tahminen longley dir Longley Chicago nun ilk 3 şampiyonluğunda yoktu hatırladığım kadarıyla da ilave gelmedi ayrıca chicagolu oyuncuları hiçbir detroit li kutlamadı bildiğim kadarıyla mağlubiyetleri kesinleşince tebrik bile etmeden usulca ayrıldılar... [Bu mesaj hashishin tarafından 15 Aralık 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Charles Oakley di sanırım o uzun[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
hashishin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Finrod, 15 Aralık 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Charles Oakley di sanırım o uzun Oakley de değil di o sıralar New york daydı sanırım ama çaylak sezonundan ve peşi sıra gelen 2 yılda bulls forması giymişti ayrıca takıma ilave gelmemişti (bildiğim kadarıyla)
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Tmm araştırdım ve buldum:Horace Grant :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
hashishin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 O da değil horace grant chicago ya 87-88 sezonunda gelmişti hatırladığım kadarıyla ilave gelmedi.... [Bu mesaj hashishin tarafından 15 Aralık 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tmm o zmn eve gıdınce eskı basket dergılerımı bı karıstırayım yarın cvbı yazarım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Gerçekten NBA yıldız yuvası çoğu takımın adam akıllı bir superstarı var bazılarının 2...Ama olay bunlarda değil yerinde müdahale yapan bir coach+iyi bir bench+tutarlı bir ilk 5'den geçiyor..Detroit iyi bir coach ve tutarlı bir ilk 5'e sahip..SaS 3'ünede sahip...Cleveland'ın benche takviye yapması şart as kadroları NBA'de çok iş yapacak bir kalitede,ancak bu şartlar sağlandığında bu 2 devle başa çıkabilir Cavs..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
NoS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: hashishin, 15 Aralık 2005 16:49 tarihinde demiş ki: said: NoS, 15 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: seni o zmn biz 2. örneğe alalım:Dayrıca evet onur mücadelesiydi hatta joe dumars elendikten sonra chicagoyu kutladı die isiah thomasla araları açılmış bide o uzun tahminen longley dir Longley Chicago nun ilk 3 şampiyonluğunda yoktu hatırladığım kadarıyla da ilave gelmedi ayrıca chicagolu oyuncuları hiçbir detroit li kutlamadı bildiğim kadarıyla mağlubiyetleri kesinleşince tebrik bile etmeden usulca ayrıldılar... [Bu mesaj hashishin tarafından 15 Aralık 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] joe dumars kutlamış hatta o yüzden araları açılmış adamla valla ben pivotun yalancısıyım[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Pivotsa doğrudur :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Öne çıkan mesajlar