Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Career High from LeBron James

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

http://www.nba.com/games/20051210/CLEMIL/boxscore.html
LeBron efsane olma yolunda bir büyük adım daha attı ama attığı 52 sayı galibiyet için yeterli olmadı[signature][hline]www.nba.com/allstar2006/asb/eng/ballot.html?from=sweeps

LüTFeN aLL STaR oYLaMaSıNDa MeMo'Ya DeSTeK oLaLıM

[Bu mesaj Pessimist tarafından 11 Aralık 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 11 Aralık 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
http://www.nba.com/games/20051210/CLEMIL/boxscore.html
LeBron efsane olma yolunda bir büyük adım daha attı ama attığı 52 sayı galibiyet için yeterli olmadı
yani bu rekorun hiç bi katkısı olmadı kısaca kim ne derse desin bence öyle[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

Cleveland geçtiğimiz 2 senenin filmini tekrar izletiyor bize...Flaş bir başlangıç daha sonrasında düşüş..Bu düşüş bu sezon biraz erken oldu yalnız,toparlanmazsa takım play-out olacaklar ilk 8'e giremeyip.L.Hughes iyi katkı yapıyordu başlarda da şimdilerde çok suskun..Zaten bench yetersiz,Ilgauskas eyvallah 20 sayı yapmış da bir center olarak asıl görevi olan reboundlarda sadece 2 kere topu tutmuş eli,şaka gibi bu adam geçen sene all-star olmuştu bi de :).Cleveland play-off'ların son sırası için Atlantik gurubunun 2.si ile çekişecek gibi görünüyor bu senede..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

Lebron da alışıcak T-Mac te 40 50 atıyodu Orlando zamanında paso yenılıyordu :)[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Sosyal ağlarda paylaş

T-mac sayı kralı olduğunda Orlando lig sonuncusuydu sanırım :)..Winner değil bu adamlar MJ gibi,Kobe gibi...
Geldiği sene LeBron o kadar abartıldıki (ki abartı bir adam) adam daha topu eline almadan yılın çaylağı olacağı ve önümüzdeki yıllara damgasını vuracağı belliydi sonuçta Nike'in daha lisedeyken milyonlarca dolar para bayıldığı bir adam ister istemez spot ışıkları üstüne çekiyor ama LeBron'la aynı zamanda lige gelen ve daha adı sanı duyulmamış bir adam olan Wade bence LeBron'dan daha katkılı daha fizik kurallarını altüst eden bir adam...Wade kesinlikle bir winner Miami ile şampiyonluk yaşayacaktır kariyeri boyunca,ama LeBron için aynısı söylenemez...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

lebron bi takımın 2inci yıldızı olmadığı sürece şampiyon olamaz. ne kadar iyi şov yaparsa yapsın takımı tek başına sürükleyecek bir adam değil.
tek kişinin şampiyon yapabileceği bir tek 76ers vardı 4 yıl evvel ondada iverson artık aşırı yüklemeden dayanamadı sakatlandı ve kaybettiler.
lebron şöle all-star bir pivot veya guard ile aynı takımda olmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Evt Lebron geregınden fazla abartıldı next jordan fln fılan.Hakkını da vermek lazım adamda eşek yukuyle yetenek var,ama orta mesafe oyununu gelıstırmelı mutlaka.Öle gücünü kullanarak bodozlama ıcerı yuklenmekle olmaz.:)Ilerde ne olur bılenmez bakarsınız kendı gıbı bır yıldızın yanında şampiyon olmaya başlar.Ayrıca Lebronda ben lıder ruhu goremıyorum Kobe veya Jordan gıbı.Ki şampiyonluktan bahsediyoruz şampiyonluklar sadece yetenekle kazanılmıyor malesef.Yerı geldıgınde takımı surukleyecek,takımın bır gomlek ustun oynatacak,yerı geldıgınde son sanıye basketlerı atıcak : ) Ben Lebronda bu son ozellıklerı pek goremıyorum nedense.[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Sosyal ağlarda paylaş

LeBron şimdi yalnızda değil hani..L.Hughes gibi geçen sene en iyi savunma 5'ine seçilmiş ve sezon boyunca rakip hücumcuları savunmadan bayıltmış bir guard var takımda...Ek olarak bir shaq,wallace,camby veya bu sezonki Memo kadar etkili olmasada all-star seçilmiş bir Ilgauskas var pota altında...Drew Gooden,Eric Snow bunlarda ortalamanın üstü oyuncular..Cleveland'ın bu kadroya rağmen başarısızlığının nedeni(Ki çok da başarısız değil),Cleveland'ın Basketbol takımı dışında başka bir branşta iddialı bir takımının olmaması ve halkın büyük beklentisi,sezon sonuna doğru hep strese giriyorlar ve Dynasty yapabilecek kadar kaliteli bir takım çürüyüp gidiyor..Belki Larry Brown Cavs'ın başında olsa domine ederlerdi ligi..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bişeyler yaparlardı orası kesin de domine ederlerdi demek biraz fazla bence şu an için. lebron'a lafım yok adam hakkaten müthiş. jordan'ı geçebilecek kapasitede gördüğüm tek oyuncu su anda. yası da cok genc zaten daha 15 sene oynayacagını dusurnursek korkunc rakamlar elde edebilir.

cavs nedense playoff'a kalma konusunda biraz zayıf. basarılı değiller sadece lebronla olmuyor. aynı philadelphia gibi bunlar da. ama dün gece yendik iverson 19 atmasına ragmen uzatmalarda sac bas yoldum resmen 1 sayı farkla devirdik wolves'u :)[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu sene kablo tv daha bizim eve gelmediği için, hiç bi maçı izleyemedim ama geçen seneden konuşiim sana.
iyi bi takım olabilir, her sene play-off'a kalırlar. ama şu anda dynasty oluşturabilecek 2 süper güçlü takım varken, aradan yeni yetmelerle dolu bi takım dynasty çıkaramaz.
ayrıca lebron jordan kadar yetenekli değil bana göre. jordan basket oynardı, lebron sokak stili oynuo. ki jordan ı asıl jordan yapan son anlardaki müthiş başarısı ve liderlik özelliği. skor üretmek lider olmak anlamına gelmio bana göre.
iverson lige ilk geldiği sene takımının lideriydi. lebron öyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende diyorum ki LeBron "winner" olmayı öğrense,artisliğini bırakıp 40 attım takım yeniliyor banane diyim 41.'yi de atmak için kendini parçalasa yıllardır izlediğim bu ligde bu sene olmasa bile önümüzdeki seneden başlayacak bir Dynasty oluşabilir..L.Hughes,Ilgauskas gibi superstar olmasada star oyuncular da var yanında..Hughes resmen 2 kişilik savunma yapıyor,Ilgauskas gününde oldumu 20 sayı 20 rebound'lık performanslara çıkabiliyor..LeBron seçecek artık ya T-mac gibi takımı sürünsede sayı kralı olacak,yada MJ gibi Kobe gibi bazı fedakarlıklarla takımını sırtlayacak...Faul çizgisinden potayı gördüğü an içeri smaç denemeyecek çizgide boş 3'lük bekleyen arkadaşına pas atacak..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hawks'a yenildi cleveland... 39 sayi LeBron'dan... Firin firin ekmek lazim daha cleveland'a

[dip not: season high 52 kariyer diil]

[ayri bir geyik Hawks San Antonio'yu yenince nba.com'da recapde yazanlar, hazir adamlarin ismi gecmisken (2 maclik galibiyet serisi boru degil, bir daha hawks'un nerde adini duyacagizki :P) degineyim dedim:

"There are 1,230 games in the NBA regular season. It is almost certain that none will have a final score more surprising than this."][signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

@Bulletride söylediklerine hemen hemen katılıyorum fakat abi o İlgauskas ıcın soyledıgın 20 sayı tmmda 20 rıbaund ne zaman almıs ? :) ben ole bır macını hatırlamıyorum bıle eheh[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

cavs'e bir süperstar değil ama büyük star gelse, yani bi larry hughes gibi, lebron anca o zaman görür şampiyonluk. eğer başka düzgün adam gelmezse ya da lebron başka takıma gitmezse, yüzüğü olmadan bu ligi bitirir. artık takım oyunu olmadan, tek kişiyle basket oynanmıo.2 kişiyle de oynanmıo. 3 kişiyle oynanması için de phil jackson lazım. 4-5 kişiyle çok güzel oynanır tabi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Finrod, 14 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
@Bulletride söylediklerine hemen hemen katılıyorum fakat abi o İlgauskas ıcın soyledıgın 20 sayı tmmda 20 rıbaund ne zaman almıs ? :) ben ole bır macını hatırlamıyorum bıle eheh

Eheh amaç g.t olmamam olsun araştırdım buldum :)

22 total rebounds @ Phoenix 11/01/02 [signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

1 kez mı 20 ve uzerıne çıkmış :)
Bi de Yao da ve İlgauskas gıbı adamlarda hayvan gıbı boy var ve rıbaund alamıyorlar.Bence o oyuncunun oturup ağlaması ne bıleyım utanması gerekır.Gecen hafta mı ne Cavs ın macından İlgauskas 2 rıbaund almıs sadece yanlış hatırlamıyorsam.Yanı bu adamlar bı bakıma milyon dolarlık eşek oluyorlar :)
Ama ribaund aslında boydan cok istemekle alakalı bır olay.(Bkz Ben Wallace,Dennis Rodman vs..)Yani bu adamlar ıstemıyor herhalde cok rıbaund almayı bana oyle gelıyor.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Yok career high bu,bu sene de bir maçta 20 rebound aldı diye hatırlıyorum...Şimdi Yao ve Ilgauskas öküz gibi boy var ama hantal adamlar,bi de Yao basketbolu yeni öğreniyor :),birkaç seneye devasa bir pota altı gücü olacak Houston'ın,ama Ilgauskas Litvanya'da oynadığı zamanlarda Avrupa'nın en iyi pivotuydu eurolig'İ kasıp kavuruyordu,5 senedir cavs'da iyi işler de çıkarıyor sayı ve rebound ortalaması double-double'a yakın bir ortalama..Ama burası Avrupa değil tabi rebound almak için büyük bir mücadele lazım ki Jermaine gibi,Camby gibi,Garnett gibi rebound canavarlarını barındıran bir lig..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

İşte söylemek istediğim de o zaten adamlarda mücadele isteği yok hırs yok kazanma arzusu yok.Sahaya cıkıyorsan hele bır de mılyon dolarlar alıyorsan kı maç başına 100 bın dolar fln gıbı bır para cıkıyor.İnsan da arlanma olur be kardeşim :)
Hele Yao adam pota altında rıbaund alıyor 2.28 lık adamdan sonra bı de sayı atıyor adam elını kaldırmıyor ole bakıyor.Gercekten ılgınç ınsanlar.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...