arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 mohaa ve spearhead aldım ikisini de kurduktan sonra singıl olarak mohaa oynayabiliomuyum ? yoksa mohaa singıl campaign oynamak için mızrak gafa yı kurmamam mı lazım[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 lol başlıgı gorunce koptum =D ... Oynıyabiliyosun,diye biliyorum..yalan da olabilir.Dene,gör =] [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 29 Ocak 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 mohaa, cu$ deve ![hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 eheh denemek yerine önce mohaa yı bitircem sonra mızrak kafaya başlicam oyun süpermiş sardı baya..[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 mohaa sardı vallahi kalkamadım başından mission 3 : operation overlord yazdı sevinçten öldüm orada zaten sonra çıkartmanın başında alman ağır makinaları da öldürdü eheh ya nası ulaşıcam sahile ? bi keresinde çok yaklaştım hatta bi tane almanı aldım aşağı ama hemen öldüm medium zorluk seviyesinde oynuyorum depar atarsam yetişemiyorum ufak engeller mermiyi tutmuyor büyükler tutuyor onlardan da yakında yok bi tane dışında ona sığınıyorum ama bir sonraki çoook uzak.. bölük arkadaşlarımın arkasına saklanma çirkefliğini bile denedim eheh olmuo ölüyorum :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 normandiya cikarmasindan bahsediyorsan, suya girer girmez zigzag cierek git ve onune gelen her o carpraz metal engellerin (tank cikarmasinlar diye koyduklari sey iste anla ehu) arkasina egilerek saklan; bekle, en yakin engelin arkasina kostur, saklan. zaten kiyida medic vardi galiba onun yanina git health al. sonrasi saving private ryan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 evet işe operation overlord : normandy - omaha beach lol yoksa benim indirdiğim alman askeri medic miydi puahahah bende diyorum bu niye siperde falan değilde burada bu niye ateş etmiyor lol ! :) zig zag işe yaramıo hocam en iyisi düz tam gaz gitmek :) senin dediğin ufak engeller ise onlar tutmuyo mermiyi.. yiyorsun büyükler var çıkarma gemisi geçmesin diye galiba.. onlar iyi koruyor[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 oyun dehset zevklidi ben baya gecmistim ilerde majkine kasmaya basladı bende bıraktım yoksa bitirirdim sniper lerin felam olduu bolumler war azına ediolar walla ama maynak zsevkli oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 iğrenç bi şekilde takılıo bu yüzden defaultta oynuyorum açamıyorum grafikleri off iyi makine var değerlendiremiosun iğrenç bi olay[hline]Draven, 30 Ocak 2003 02:40 tarihinde demiş ki: getright gibi programlar denemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 o normandiya bölümü süperdi ya, demodan sora gaz olmuştum nihah saldıracaz diye, sora geminin kapağı açıldı, ben hmm falan diye askerlere bakarken 2. sn benim önümdeki 4. sn de de ben ölmüştüm ehuehe 3-4 denemede geçmiştim.[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 zuaha başlığa *!kopar*[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN [Bu mesaj Darklight84 tarafından 30 Ocak 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 geçtim ama biraz komik oldu engellere saklana saklana sahile ulaştım.medic takviyesi ile tellere ulaştım.bunkerın dibine geldiğimde 10 hp vardı (medicler sadece 1 kere heallıyor) tepede 2 tane mg42 tarıyor.. önümde mayın tarlası.koşup geçmem lazım.yanımdaki 2 askerin önden gitmesini bekledim.öldüler.birinde sniper rifle varmış ! hemen onu aldım makinalıların başındaki almanları indirdim.. ama indirince hemen yenisi geliyor biraz depar biraz da saklanarak siperlere ulaştım 5 hp mi ne kalmıştı eheh. süper bi oyun ya.ama omaha daha uzun sürseydi daha güzel olurdu.[hline]Draven, 30 Ocak 2003 02:40 tarihinde demiş ki: getright gibi programlar denemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 mermi bol sorun olmaz :)[hline]Draven, 30 Ocak 2003 02:40 tarihinde demiş ki: getright gibi programlar denemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Roket atarı yok etme bölümündeyim panzerschreck verdi (umarım böyle yazılıyordur) half truck geldi 2 mermide patlattım sonra tank geldi tanka mermi yetmiyor 1 mermi daha olsa patlayacak el bombası hasar vermiyor çevredeki binalara baktım yok mermi naapcam ? :) explosives var üzerimde training te öyle patlatıyorduk aslında denedim olmadı koymadı bombayı (umarım tankın ters tarafına koymayı denememişimdir eheh baya bi döndürdüğümden önü arkası belli olmuyordu) bu arada yakınında durursanız sizi vuramıyor çok zevkli oluyor hehe[hline]UrZa, 15 Aralık 2002 03:32 tarihinde demiş ki: dünde faust multi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 tankı patlatmadan bölümü geçtim eheh işe gel.. çok baydı ama sildim oyunu expansion ı denemedim bile hep aynı şey yahu ilk bölümlerde atraksiyon vardı daha güzeldi yanına adam veriyorlardı kamyonla gidiyordun squad biçiminde dalıyordun şehire veya disguise yapıyordun adamlara kağıdını gösteriyordun[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya bu arada bar yerine garand veren levelı dizayn eden kişiyi kınıyorum[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar