BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaslar Duyduguma Göre F9DeviL Karus Olmus Bunun Aslı Varmı????[signature][hline]_Black_Door_ Lvl: Daha Eziq :( Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hyr orc lardakı f9devıll yane 2 l kullanmıs akıllı xD[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ohhhh iii ya yoksa humanlar yanmıstı karusadonsedı cunku baska adam kalmıyo sahlam haaa saglam adamlar varda tum 70 lvl adamlar orda toplamsa ortalık yanardı.... sevındım acıkcası karus olmadıgına arada sırada muhappet edıyoduk ondanda olacak tım :D[signature][hline]_Black_Door_ Lvl: Daha Eziq :( Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hurafedir hurafe[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 istesede yapmazlar zaten. nation transferde denge biye bi olgu kurmak zorundalar.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar