bozii Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beyler sonunda oyunun aglatan magesi bozi yi de hacklediler ke the end! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :'([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lahn ahmet seni hacklediLer mi :S ZZZZZZZZZZ bu oyun sıkmaya başLadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bozi daha dun bırlıkteydık hacklenmene uzuldum kanki bırak bu oyunu bende bırakcam zaten :([signature][hline]Name: FATAL Clan : DeaTH_STaRe Server: Ares Lwl : 61 Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yya sabah biri girmiş cladnan cıkmıs demiş bozinin yeni sahibi benim die neyse artık salla bıraktık iyi oldu alırsak takılırız alamazsak bb :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toretto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 GEcmıs olsun BOzi Ne dıyelım bab Sen bırak bu oyunu sana yaramıyo a.k Bole Acımasız ınsanlar Bır ıtem Icın Kendılerını Cın zannedıyolar SAlla Kafana Takma Hacklemek Zor bısey DeıL Artık Kımseye De GuvenıLmez babanın ogluna bıLe CAnını sıkma kardesım NAME:Impa3158 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu bozi gs bozi mi?? Öyleyse yazık olmuş. Öyle değilse de yazık olmuş. Üzüldüm geçmiş olsun :( İnsan emeğine ve harcadığı vakte üzülüyor en çok.[signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bozi kardeş geçmiş olsun yaa :( allah onların belasını versin[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bozi kardesim elbet buluruz kacmaz bizden rahat ol char kopegin olsun denizde kum bizde char tel ac bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 boziyle şimdi konusuyorum charı gerı aldım dıyo ama ıtemler gitmiş :([signature][hline]Name: FATAL Clan : DeaTH_STaRe Server: Ares Lwl : 61 Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 boziy realden tanırım mnik askum o bnm kesin bi kolpa var bu işte o herseysiz olur ama ke siz olmaz bozi totos seni seviyoruz not : olm bozitank kim olcak bozi: buluruz bi enayi :P: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 boziy realden tanırım mnik askum o bnm kesin bi kolpa var bu işte o herseysiz olur ama ke siz olmaz bozi totos seni seviyoruz not : olm bozitank kim olcak bozi: buluruz bi enayi :P: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geçmiş olsun ama üzülme bu oyunda büyük biriysen hacklenmeye mahkumsun(türkler tarafından) bosweeer ii olmuş oyunu bırakmaya bahane işte xD[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 huaushaha olm yoklan kolpa falan walla bu sefer güme gittik... hiç bişeyim kalmadı ke nin aq salla gitsin xD önemli olan karı kız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu bozi bizim gs_bozimi ?[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gs_bozi evet ama sanırım charını almış arkadaş kurbanı olmuş biraz sözde güvenilir ikinci bi kisi biliomuş adresi ^^ [Bu mesaj yalaninizi tarafından 15 Aralık 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 benimde cypherdaki charımı hacklediler lvl 70 di 20-25 legal unique çaldılar para cart curt şimdide şifremi deişemiyorum elim kolum bağlı geçiş olsun harbiden çok zor bi durum...[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cyper olsa kolay bi daha lvl 60 mage full item yaprarım because all edit car. xD arez baba serwerı orda kasmak + np kasmak cok zor herkes 70 amk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 NicoLas_67 de hacklendi :( pff ya adam açsammı ki die dusunuyom ama bakhcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Dragon_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet uzun uğraşlar sonucu hackleyen şerefsiz şahsiyetsiz kişiler bulundu polifonik_osuruk ve ucuncu_deli denen 2 kişiliksiz. bu iki kişiye artık hiç bir şekilde güvenmeyin size tavsiye bozi ark. charını geri aldı ona da geçmiş olsun[signature][hline]Chars ::Anubis:: 62 , ::Kronos:: 60:: , :_:Dragon:_: 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 human town öksüz ve novasız kaldı :([signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: _Dragon_, 15 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki: evet uzun uğraşlar sonucu hackleyen şerefsiz şahsiyetsiz kişiler bulundu polifonik_osuruk ve ucuncu_deli denen 2 kişiliksiz. bu iki kişiye artık hiç bir şekilde güvenmeyin size tavsiye bozi ark. charını geri aldı ona da geçmiş olsun sen ne diyosun ya? sen kimin adını kullanıyosun burda?dikkat et istersen biraz..ben kardeşimi hacklicem ha?bozi görde bi cvp yaz şuraya yoksa çok kötü konusucam ben[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:165k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: _Dragon_, 15 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki: evet uzun uğraşlar sonucu hackleyen şerefsiz şahsiyetsiz kişiler bulundu polifonik_osuruk ve ucuncu_deli denen 2 kişiliksiz. bu iki kişiye artık hiç bir şekilde güvenmeyin size tavsiye bozi ark. charını geri aldı ona da geçmiş olsun ben burda adı geçen 3. deliyim.. bozi yi yani ahmeti uzun süredir tanırım.. şimdi ben sana bi kaç soru sorucam arkadaşım.. 1-BOZİ yeni şifresini kimden ve nasıl öğrendi? 2-Charını soyan adamla ilk konuşan bendim.. adam bana onun oynadığı cafenin ismini verdi.. ben ahmetin oynadığı cafeyi nrden biliorum? 3-poli ile bana laf atıosun ama hiçbişey bildiğin yok.. eğer ben adam hacklemek istsem alasını ve kralını yaparım.. ki bozi gibi itemsiz bi adami da hacklemem.. 4- bu oyuna deli gibi para yatırdım charım 2 defa hacklendi.. ben de buraya post atıp birilerini mi kötüleseydim? 5-bozi bana adminler ip lerin aynı olduğunu ve polifoniğin ip si olduğunu söledi.. peki bende sorarım bunu söleyen adminler itemların takibini yapsın.. benim üzerimde veya polinin üzerinde çıkmazsa annene sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 osman abi polinin bi alakası yok!! herşey ortaya cıktı ögrendim herşeyi polinin ilgisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ha ben boziyi hackledim neden? ben bütün günümü oyunda bu adamlar geçirdigim için, elime 100m para geçse 50sini ona verdigim için, o pk yaparken elimdeki itemleri verdigim için,istedigi her an istedigi kadar scroll verdigim için evet hak buysa adalet buysa eywallah diyorum ben umarım bozi yazar gerçekleride bende temize çıkarım..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:165k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar