Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bozi The End!!!!!!

bozii

Öne çıkan mesajlar

evet uzun uğraşlar sonucu hackleyen şerefsiz şahsiyetsiz kişiler bulundu polifonik_osuruk ve ucuncu_deli denen 2 kişiliksiz. bu iki kişiye artık hiç bir şekilde güvenmeyin size tavsiye bozi ark. charını geri aldı ona da geçmiş olsun[signature][hline]Chars ::Anubis:: 62 , ::Kronos:: 60:: , :_:Dragon:_: 61
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dragon_, 15 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
evet uzun uğraşlar sonucu hackleyen şerefsiz şahsiyetsiz kişiler bulundu polifonik_osuruk ve ucuncu_deli denen 2 kişiliksiz. bu iki kişiye artık hiç bir şekilde güvenmeyin size tavsiye bozi ark. charını geri aldı ona da geçmiş olsun

sen ne diyosun ya? sen kimin adını kullanıyosun burda?dikkat et istersen biraz..ben kardeşimi hacklicem ha?bozi görde bi cvp yaz şuraya yoksa çok kötü konusucam ben[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage
Np:165k+
Clan:Finix
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dragon_, 15 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
evet uzun uğraşlar sonucu hackleyen şerefsiz şahsiyetsiz kişiler bulundu polifonik_osuruk ve ucuncu_deli denen 2 kişiliksiz. bu iki kişiye artık hiç bir şekilde güvenmeyin size tavsiye bozi ark. charını geri aldı ona da geçmiş olsun

ben burda adı geçen 3. deliyim.. bozi yi yani ahmeti uzun süredir tanırım.. şimdi ben sana bi kaç soru sorucam arkadaşım..

1-BOZİ yeni şifresini kimden ve nasıl öğrendi?
2-Charını soyan adamla ilk konuşan bendim.. adam bana onun oynadığı cafenin ismini verdi.. ben ahmetin oynadığı cafeyi nrden biliorum?
3-poli ile bana laf atıosun ama hiçbişey bildiğin yok.. eğer ben adam hacklemek istsem alasını ve kralını yaparım.. ki bozi gibi itemsiz bi adami da hacklemem..
4- bu oyuna deli gibi para yatırdım charım 2 defa hacklendi.. ben de buraya post atıp birilerini mi kötüleseydim?
5-bozi bana adminler ip lerin aynı olduğunu ve polifoniğin ip si olduğunu söledi.. peki bende sorarım bunu söleyen adminler itemların takibini yapsın.. benim üzerimde veya polinin üzerinde çıkmazsa annene sevgiler..
Sosyal ağlarda paylaş

ha ben boziyi hackledim

neden?
ben bütün günümü oyunda bu adamlar geçirdigim için,
elime 100m para geçse 50sini ona verdigim için,
o pk yaparken elimdeki itemleri verdigim için,istedigi her an istedigi kadar scroll verdigim için evet hak buysa adalet buysa eywallah diyorum ben umarım bozi yazar gerçekleride bende temize çıkarım..[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage
Np:165k+
Clan:Finix
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...