Enyalios Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Dersler yüzünden hesabımı satmaya karar verdim. Ele/mes lvl20+ Skillerin hepsi açık Ranger/necro lvl20+ işe yaramayan skiller açık değil ama tüm eliteler mevcut. İtem unlockları,rune unlockları falan hepsi açık. Charlarda baya parada var 300 k Filan :DRunelar la birlikte baya parada eklenebilinir itemleri saymıyorum tabikide :). Mevcutt charları en iyi itemlerler,armorlarlar vigorlarla donatmıştım.Yeni açılcak charlara hayli hayli yeter. Almayı düşünen arkadaşlarım için PM bekliyorum sağlıcakla kalın.[signature][hline]Guild Wars Türkiye www.gw-tr.com Yakında!!! www.gw-tr.com/forum [Bu mesaj Enyalios tarafından 14 Aralık 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hehehe iyi satışlar. Duygulandım valla :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sağolasın abi :)[signature][hline]Guild Wars Türkiye www.gw-tr.com Yakında!!! www.gw-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar