Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ehe, bana mi diyorsun Kokturk anitlarini incele diye ? Imzamda yazar zaten ne kadar inceleyip incelemedigim. Eger orda yazani okuyabiliyorsan sende incelemishsindir yeterince.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solgunadalet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Senin okuduğunu biliyorum zaten ve niye sürü pskolojisi ile böyle konuştuğunu anlamıyorum ama demek istediğimi anladın sanırım. Ayrıca bu öneri geneldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bir akilli adam tanidim az konustu ama cok konustum diye pisman oldu . - kutadgu bilig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben foruma aralık 15 te katıldım.bence türkler kendi kendini yıkmadı.sadece türk geleneğine göre türk hükümdar ölürken ülkeyi oğulları arasında paylaştırdı(hepsi).bu da oğullar arasında rekabete neden oldu.sonucu da malumunuz...[signature][hline]türk milleti var oldukça dünya medeniyet dengesi bozulmaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 osmanliyi diger turk devletlerinden ayiranda buydu . yerlesik duzene sahip olmayan bir halka sahip devletler orta asyanin duzluklerinde mecburen babadan sonra ogullar arasinda bolunuyordu sinirlar belli bir buyuklugu gecince . simdi osmanliyi neden savundun diye bidi bidi etmeyin ama . ben burda turklerin devlet gelenegine sahip olmadigini dusunenlerle ayni fikirde degilim . farkli zamanlarda farkli cografyalarda devlet kurabilmeyi basarmis bir millettir turkler . dunya tarihinde gidip baska halklarla!!! devlet kuran kac millet var baska ? memlukleri de mi okumadiniz ? ed devlet-ül türkiye ? arapca diye bizim degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: huun, 15 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki: a- ben burda turklerin devlet gelenegine sahip olmadigini dusunenlerle ayni fikirde degilim . b- ed devlet-ül türkiye ? arapca diye bizim degil mi ? a- Kimse bunu dushunemez. Devlet gelenegi yoktur demek abes kacar. Benim sadece dedigim sey Ordu devlet olmasi. Ordunun devletin yonetiminde rol sahibi olmasi. Politikadan daha cok ugras yapilmasi. b- Islamiyette Irkcilik yasaktir. Tanri Turk`u Korusun genelde irkci bir soylem oldugu icin yada Irkcilar tarafindan kullanildigi icin ve sonuna `Amin` eklendigi icin bu sekilde bir ek ekledim. Fetva verecek halim ve durumum yok ama bir muslumanin `Tanri Turk`u Korusun` demesi ile sonuna `Amin` demesi tamamiyle bir tezat durum. Musluman Irkci gordunuz mu hic? Olamaz ? Olursa ya musluman yada irkci degildir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar