localize Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaslar arastirma yapmama ragmen genelini linux isletim sisteminde calisan programlar yer aldi. Halbuki ben windows xp de calisan bir web server ariyorum mumkunse reseller vs. acabilecegim bir program biliyormusunuz ? millete paylasim yapabileceim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 reseller ? apache pws iis kullanabilirsin win xp de tabiki forza apache[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 forza apache derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tabiki apache kullanmanı öneririm önermelere kalsan toptan penguen (yanlış anlama) ol derim ama dediğim gibi xp de apache iis ve pws kullanabilirsin hatta öyle pek önemli işler yapmıyacağım diyorsan xitami bile kurabilirsin eğer arama yaparsan bu konu hakkında daha önce çok şeyler yazıp çizdiğimizi ve önerilerde bulunduğumuzu görürsün[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 git, XAMPP'i indir kur bitsin... kasma...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar