deftonez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oyle bir olay varmıs..premium alanlara yapılıyormus galiba.peki normal hesaplara yokmu savas ?(yeni ogrendım dalga gecmein) .)) bence champion ares simdiden :=)[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Champion ares mi ? lol derim.. Cypherde bu dupe itemler warken Ares ve diez karmasına bile toz attırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 [b][i]Bizim bilmedigimiz oynamadıgımız ne serverler var ama bencede server ares Gerisi ezik :D ama herkesin oynunna saygı duyarım güzel olur savaşş :D bu arda bu ilk efamı oluyo bu savaş[/b][/i][signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac-shakur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bence FinaLe Beramus Ve Ares KaLır Ordada Cok cekısMeLı bı Savss Olur herkezin Sımdıden erkekCe Savasmasını diLiyorum.. Ama samPıon Beramus OLur :D[signature][hline]Server: Beramus LvL:56 Class:Karus Nick:2pac_shakur Msn:[email protected] Khim Demis SarhosLuk Kötdür Die Ben Herseyimi Ayıkken Kaybetmisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 O_O yarin basliyo savaslar sen yeni duyuyosun bunun gibi 2 topic daha vardi ama neyse :)[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ehem savas da bir ton ares li kescem :D[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac-shakur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 LA Sen Ujiiomusun :D[signature][hline]Server: Beramus LvL:56 Class:Karus Nick:2pac_shakur Msn:[email protected] Khim Demis SarhosLuk Kötdür Die Ben Herseyimi Ayıkken Kaybetmisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 server adını doğru yaz önce sen.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 mageler oyunda Str takı takıp pot ları alın sonra mp hada hp takılarınızı alın abi biz yenermiyiz ben kesin gidicem vs.vs.vs boş verin ya Alemin kralı beramus ise imparatorluğun adı Ares tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Final Beramusla Cyper arasinda olur +5 uniqueler +10 sheller bu serverlarda bunlarla rahatca gezebiliosun banlanmadan...lvl 80 olsan ne yapabilirsin bu itemlere karsi :)[signature][hline]Beramusta Satılık Karus Rogue Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cypher i serverdan saymıyorlar ki savaşta olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ee peki Cypherda kaç işi 70 lvl söylermisin kaç tane sağlam adam vaR said: DaggerPhobia, 15 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Champion ares mi ? lol derim.. Cypherde bu dupe itemler warken Ares ve diez karmasına bile toz attırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hersey itemlede olmuyo Oynamayi bilmeyen Yıgınla adam Var Server larin En Tecrubelisi *!Ares* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben giremiyorum :([signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 BEnim Oldugum Savaşta Benim Tuttugum Taraf :P yane orc lar kaybetmes :D ezsdxrfcgtyuhıjkoplğşüidtfcgvbhnıjukolpşğ :)))))[signature] ŞAMPİON DİES [hline]DIEZ PositivE The_sTRom [Bu mesaj AKI tarafından 15 Aralık 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben yokum :( kaybetceksiniz :P :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Cyber 1. olur 2. de ares veya xieg olur diğer serverların şansı yok 1. lik ve 2.likte..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bi beramuslu olarak sölim bizden iş çıkmaz bir sürü mal adam var bilen adam az bizde[signature][hline]"ÇARŞI" "BEŞİKTAŞ OVASI BOZKURT YUVASI" "BURASI TÜRKİYE YA SEV YA TERK ET" [Bu mesaj sTs tarafından 16 Aralık 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 2. da ares olur sonuncu biz olacaz gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar