sfobo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 xian da oynayan bütün arkadaşlarımızı guildimize bekliyoruz.diğer türk guildleri olan reddragon ve osmanlı daki arkadaşlarımızla her zaman dostluk içinde birlikteyiz.3. türk guildini bugün kurduk herkese açığız.desteklerinizi bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 illaha turk olduğumuzu belli etmek zorunda olmadığımızı düşündük ve guild ismi seçiminde bu isimde karar kıldık. Guildin geneli türk olur ama yabancı biri gelmek isterse de hyr demeyiz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oyundaysanız benide alırmısınız[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tabii birde belirli bir lvl istiyormusunuz[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Xian da OTTOMAN diye bir türk Guildide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sfobo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evt ottoman guildini göremedim özür diliyorum en kısa zamanda kendileriylede temasa geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: icebreak3r, 15 Aralık 2005 02:29 tarihinde demiş ki: tabii birde belirli bir lvl istiyormusunuz oyundaki ismin ne? Biz Downhag da oluyoruz genellikle benim oyundaki ismim Rockafella GM de Sfobo oyundayken whisper atarsan guilde alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 girdim zaten :) saolun[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar