Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bayramda bi buluşma ayarlarız zatn yaa ama piknik işi yaş soğuk olur hava[signature][hline]Apeiron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nisan da fln dedim ben size siz gittiniz başlık açtınız:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bayramda olsun..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Pyro, 15 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki: bursa'dan izmir'e sadece piknik için gelmekte komik ne diyim. p.s:havalar iyice soğucakmı$ bu aralar,ilkbahara doğru yapında gidip hasta olmayın. [signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Güzeller niye kasıyorsunuz ki? zaten bayramda buluşma düzenlenir kasmayın kendinizi :D[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar