AKI Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: bur0, 13 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki: i vant degil aki i want:D bende girmek istiyorum ama charlarim gitii ühühühühü Gördüm :P ha W ha V ne fark eder a.k :D anlaşılır Bende yazdıktan sonra fark ettim :S[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 NaTion Transfermi Cok beklersin Gibi Geliyo bana 1 Hafta oldu ben Yazali ...[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_korkusuz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Neyse kardeş hayırlı olsun birazda orada show yap bende orc olmak için knight cash aldım ama bana cevap filan gelmedı 3 hafta kadar bekledım ve hala da beklıyorum bi cevap yok ne dersin bende ırk değiştirebilirmiyim biraz yardımcı olsan ?[signature][hline]Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümle Sevişeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 lem kimse bilmiomu nası yapcamızı? başvurmayı felan bak heycan yaptım :D bizbizbiz beramus karusun askerleriyiz[signature][hline]"ÇARŞI" "BEŞİKTAŞ OVASI BOZKURT YUVASI" "BURASI TÜRKİYE YA SEV YA TERK ET" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 akı gelince hangi clandasın :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayırlı olsun AKI bol bol dupemus lu kes:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 the strom işn. karus olursun meteor yemekten bıktım artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer45 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi dies ezilcek gibi geliyo bana,sonuçta beramus ta süper itemler var[signature][hline]Slayer_Buffer Diez Lvl 61 Shadow Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Way cüneyt Cüce olucan ha. cıx cıx hiç yakıştıramadım. Tam da ben pre almışken... Bana lvl kas dicektim :([signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: JoNyBLaCk, 13 Aralık 2005 19:02 tarihinde demiş ki: akı gelince hangi clandasın :D clansızım :D heralde kendi clanımı acarım :P bana o kadar uyuz olan orc lar varken :P hiçbiryere girmem :D :)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hahah niye lem :D biz seni sefiyoz :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: JoNyBLaCk, 13 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: hahah niye lem :D biz seni sefiyoz :D ee tabi buldunuz lvl 70 meteorcuyu :D. Siz yokmusunuz sizzz. Elemental Cüce: sTRom :D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bad_omen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 gec gec az da seni keseriz .... huvfdshvıodıjvıdfjvoıfdvoıfdvfdovdov[signature][hline]nick:omen_bad lwl :6x serwer:diez np : 1xxk clan :YOK Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 strom czde çok gülcem seni cüce olarak görünce :D omen kafada dd yokmu senin ? herzaman spikela rutin 1k damage yiyorsun :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bad_omen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 omen kafada dd yokmu senin ? herzaman spikela rutin 1k damage yiyorsun :D işim olmaz asas larla 1 asas yerine 5 mege keserim :) :)[signature][hline]nick:omen_bad lwl :6x serwer:diez np : 1xxk clan :YOK Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 heheh oda güzel :)[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wIrus_hckr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 the_strom şimdi karus mu oldu :D vay bea pehhh sırf bi savas için ben izlesem gene yeter savasa gircek arkdaslar lutfen video cekin bana pm atın :P server=dies lvl=6x name=hacklendim :'( vermek istemiyim job=warrıor clan=yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 he he güzel topic zevkle okudum,hayırlı olsun,bıktım seni görünce yön değiştirmekten[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue satılık ytl bazında [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hehe :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 öyle birşey olursa ben direk arese geçerim ares rulazz[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
JoNyBLaCk
Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Sosyal ağlarda paylaş
wIrus_hckr
vay bea pehhh sırf bi savas için ben izlesem gene yeter savasa gircek arkdaslar lutfen video cekin bana pm atın :P
server=dies
lvl=6x
name=hacklendim :'( vermek istemiyim
job=warrıor
clan=yoq
Sosyal ağlarda paylaş
platto
satılık ytl bazında
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş
JoNyBLaCk
Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: