elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet grubumuza basçı arıyoruz. yapacagımız tur funk-blues arasında birşeyler olacak jam yapıcaz arada. 88-90 skalasında birini arıyoruz, slap falan atabiliyorsanız daha da şukela olur. grup davul gitar ve bastan oluşacak.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 www.garaj.org www.studyo24.net grup elemanı aramak için gerçekten çok iyi siteler (özellikle Studyo24) oralarda daha verimli sonuç elde edebileceğini düşünüyorum[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oncelikle patiye bakıyorum bildigim bir yer oldugu için. en son oralar.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben gelirdimde ankarada olsanız takılırdık biraz hehe[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar