Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Redall'a Dualllist Pedal Geliyor :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi triple ı anlayamadım, normal twin giderken o da twin gidio sağ ayağını kaldırdığın zaman sol ayak vuruo, bu durumda normal twinden bir farkı olmuor. o zaman kendini şartlayıp önce sağ ayagı basıp sonra sol ayağı basıp çekip sağ ayağı mı çekiosun? gerçekten anlamadım ya.:)[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
said:
Hakiki_Portnoy, 15 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
abi o 840 bpm yapan adam ne kadar kalas ya.herifin birisi normal twinle 1401 mi ne yapıyodu ne anladım triple la 840 ı.peheeeyy.

haklısın ahah
bide devamlı yapsa içim yanmicak benim de
adam iki saniye hızlanıyo
sora duruyo
aha 840 diyo
olaymı şimdi?
ki hiç düzgün de çalıyo gibi gelmedi bana (belki kayıttandır)[signature][hline]In flames we trust.
Mesaj tarihi:
said:
Hakiki_Portnoy, 15 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
abi o 840 bpm yapan adam ne kadar kalas ya.herifin birisi normal twinle 1401 mi ne yapıyodu ne anladım triple la 840 ı.peheeeyy.

Yanlış bilmiyorsam Joey Jordison'dı bu.[signature][hline]All those moments will lost in time...Like tears in rain

http://moonfall.garaj.org
Mesaj tarihi:
Aleti almıyorum..

Çok tırtmış bugun tekrar denedimde eğer bu pedal ı kullanmaya başlarsam kendi cross tekniğimi unuturum..

kendimi pohpohlamıyorum ama dinleyen varmı bilmiyorum..

Davul çalışımda en çok cross tekniğimi seviyorum ve bu konuda kendime çok güveniyorum şimdi düşündüm eğer bunu alırsa belli bi süre sonra iyice bu aletin tekniğine kayıcam ayağım artık kendi cross tekniğimden uzaklaşcak... sanırım doğru olanı yapıyorum almıyorum pedal ı ..

Yerine China ve 4 tane elektro pad alıcam davula ..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 15 Aralık 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya alıp bana gönderin o aleti..[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
salla iyi yapmışın almaktan vazgeçmekle.mal bi aygıta benziyo bikaç videosunu daha izledim.mis gibi düz pedal varken kafayı karıştırmaya ne gerek var.sonra sağ ayak çığırdan çıkıcak normal pedalla çalamıcaksın falan.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
hi-hatli bi video var çok hoş twin+hi-hat olayı .[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.
  • Yeni Oluştur...