Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabloda İdeal Upstream ve Downstream Power


Adiemus

Öne çıkan mesajlar

Modem bilgilerine http://192.168.100.1/ ulaşanlara soruyorum signal bölümündeki ideal upstream ve downstream power sayılarınız kaç ?
Tüm gün boyunca net 5 dk. gelip 1 saat gidiyodu geldiğidne de 40 larda falan oluyodu upstream power 2 kere ekip geldi kontrol ettielr falan gittikleri anda gene modem offline oldu. Sonunda canıma tak etti kendi işimi kendim yapayım dedim apartmanın panelinden yükseltici ile oynuyorum bu değerleri değiştiren. Şu anda 29 civarı ve 1 kere modem offline oldu onda da hemen bağlandı. Ama ideal değerin ne oldugunu bilmiyorum bilen varsa ya da bu konulardan anlamayıp kablo kullanıcısı olup o sayfadan ayarlarını görebilip hiç netten düşmeyen birileri varsa değerlerini yazarsa çok memnun kalırım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam Downstream Power'ının ideal olarak 15 dBmV olması gerekiyor. Benimki şu anda 3.38.. Ortalama da 5-6 civarında geziniyor. Yani kalitesi bir hayli düşük.. Ha 15 'ten fazla olursa da bildiğim kadarıyla kalite düşüyor.

Upstream Power'ı ise hatırlamıyorum gerçekten. Sanki 55 ya da 75 dBmV gibi bişeyler geliyor aklıma ama, yalan atmayım şimdi. Ha benimkisi şu anda 45.75..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...