DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Daha öncesinden hiç böle bi başlık yokmuş. Var mıdır kardeş türküler dinleyen?Seven vs? Varsa bi zahmet en çok sevdiği türkülerini yazsın... Benim en çok sevdiklerim: Yandı bağrım Zepur gı tarnam Burçak tarlası Bu gün güzellerin şahını gördüm Çeşmi siyahım Turnam(Zemar) Kara üzüm habbesi Adını tam anımsamadığım bi tane daha Darıldım darıldım ben sana sanırım Aslında hepsini seviyom da neyse :-) Haydin yorumlarınız...Sevdiğiniz türküleri...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Iyice aramamissin demek Bu arada paticikde fazla dinleyen yok gibi BGST yi...[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Kardes Türküler yazmışsın valla. Sanırım yok ki başka forum yok seninkinden başka. Sevdiğin yönü kardeş türkülerin?Sevdiğin şarkıları?[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Sene 1999, soguk bir kis aksami Bogazici uni.sinin kütüphane karsisindaki tiyatro sahnesinde ilk cikardiklari Kardes Türküler kasedinin konserindeyiz. Konserdeki herkes halay cekiyor. Bir kisi bile oturmuyor.Herkes bas döndürücü sekilde halay cekiyor. Müzikle cosuyor.Iste o zamanki lezzeti farkliydi BGST'nin.Ama gecenlerde almanyadaki konserlerine gittim kitledenmi yoksa müzikdenmi (genelde vizontele muzikleriydi) o lezzeti alamadim.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bu kadar mıdır yani kardeş türküler dinleyen paticik üyesi?[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar