Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aç Kaldım İmdak! sorununu önlemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bildiğiniz pratik yemek tarifleri varsa yazın pls...sonra aç kalmayalım emi :)[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
komik??[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
evet ama berk ne yazık ki sitende aradığım şeyi bulamadım[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
aradığın şey neydi?
soruna bakılırsa pratik yemek tarifleri peşindesin, doyanakadar.com'da yok mu pratik tarif?

yoksa aslında burda uzun uzun bu işin geyiği yapmak peşinde olduğundan mı doyanakadar.com'da bulamadın aradığını.
e tabi oranın forumları yok di mi?

Ema "paranoyak ettiniz beni" leth
Mesaj tarihi:
pratik yemek çok var,ama kendime göre birşey bulamadım.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...