Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
Denver, 05 Aralık 2004 02:16 tarihinde demiş ki:
said:
Grom_Hellscream, 03 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
bence saçma kirve yi halo ile eşitlemişler yani o elemanla karahanlı bile başa çıkabilmeli rahatça kılıçta orda ezilmemeliydi ama önce karahanlı şu hizmetçiden kurtulmalı

Bence hicte sacma degiL ..
Mehmet karahanlı'nın istanbulda mevkisi ne ise Kirveninde Ankarada mevkisi o ..
Yani senin anlaycagın mehmet karahanlı Butun turkiyenin baskanı degil İstanbulda kendi konseyinin baskanı artısı olarakta baglantıları kuvvetli ..

denver senin dediğin saçma ötesi, hatta doğru değil..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 06 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
dizinin bokunu cikartmadan bitirseler bari :)

çıkalı yıl oldu :D
zaten Deliyürek ne zaman popüler oldu o zaman yalan oldu...aha bu da geçen sene ne güzeldi genç kesim izliyodu..sonraları çakır öldüğü bölümlerde tüm türkiye izlemeye başladı(annem bile izliyo) ne diyim artık DeliYürek ten sonrası yalan oldu...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

beyler haklısınız bende izlemek istemiyorum ama sınıfta tüm arkadaşlarım cuma günü bunun geyiğini yapıyo...
sonra ben öküz gibi izliyorum olmuyo tabi :D
zaten bi güllü için izliyom :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne ters insanlar var, her$eyi tadinda birakmak lazim. dizinin bitme zamanida ona dahil :)

dizi suan bencede guzel gidiyorda yukaridaki mesajimi 1 kerede algilamayanlar icin

"dizinin bokunu cikartmadan"

bir tekrar yapayim dedim. ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

Miroğlu Rulazz, Polat Suxxx abicim o necati adlı aktör rol yapma özürlü...gerçi senaristler akıllı davranıp adamın mimik özürlü tipini repliklerle güçlendirdiler...
adamın her bölümde karizması artıyor...bi insan bu kadar az yetenekle bu kadar iyi bi karizma çizebilir...helal olsun yönetmene ve senaristlere iyi iş çıkarıyolar...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 07 Aralık 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
Miroğlu Rulazz, Polat Suxxx abicim o necati adlı aktör rol yapma özürlü...gerçi senaristler akıllı davranıp adamın mimik özürlü tipini repliklerle güçlendirdiler...
adamın her bölümde karizması artıyor...bi insan bu kadar az yetenekle bu kadar iyi bi karizma çizebilir...helal olsun yönetmene ve senaristlere iyi iş çıkarıyolar...
Valla yazdıkların bana çok saçma geldi Necati Şaşmaz kadar o role uygun ve o mimiklerin o kadar yakışacağı birisini kolay kolay bulamazlardı sanıyorum Kurtlar Vadisi bu duruma geldiyse en çok o adamın sayesinde geldi bana göre ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz sana göre iyi değildir.
Bu arada ben sanıyorum bu Kirve Sedat B...k'ı canlandırıyor ve Polatla dost olma ihtimalleride var,Sedat'ı neden gizli yazdım bende bilmiyorumda birileri çıkıp laf ediyor sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

bither eminimki çakırın ölümünden sonra seyretmeye başladın diziyi(ya da o bölüme yakın başladın)

ben ilk başlarda kurtları izlemeye çalıştım...dikkat edin çalıştım...polat alemdar rolündeki elemanın bi laf sonrası kaflarını çatması..kızdığımı yoksa şaşırdığımı...ya da alay mı ettiğinin anlaşılamaması mimik yapamaması beni soğuttu...ben çakırın ölümüne yakın bakmaya başladım diziye...yine iğrençti...çakır öldükten sonra adamın karizmasını yenileyen senaryolar yazılmaya başlandı...ama hala adam mimik özürlü..(hee bi de çok kısa boylu... :) )[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 07 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
bither eminimki çakırın ölümünden sonra seyretmeye başladın diziyi(ya da o bölüme yakın başladın)

ben ilk başlarda kurtları izlemeye çalıştım...dikkat edin çalıştım...polat alemdar rolündeki elemanın bi laf sonrası kaflarını çatması..kızdığımı yoksa şaşırdığımı...ya da alay mı ettiğinin anlaşılamaması mimik yapamaması beni soğuttu...ben çakırın ölümüne yakın bakmaya başladım diziye...yine iğrençti...çakır öldükten sonra adamın karizmasını yenileyen senaryolar yazılmaya başlandı...ama hala adam mimik özürlü..(hee bi de çok kısa boylu... :) )
Kusursuz insan olmaz canım sende :) yakışıklı adam takılma boyuna bacağına allah var yukarda :P
Sosyal ağlarda paylaş

ha ha dizinin başındaki kaşlarını aldırdı yakışıklı oldu hemi??öyle yüzünü pudralatmakla yakışıklı olunsaydı....

bu arada güllü rulazz diyorum bi onun için izliyom diziyi..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 07 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
ha ha dizinin başındaki kaşlarını aldırdı yakışıklı oldu hemi??öyle yüzünü pudralatmakla yakışıklı olunsaydı....

bu arada güllü rulazz diyorum bi onun için izliyom diziyi..
Valla helal ne diyim haklısın yakışıklı değil adam makyaj ve kaşlarını aldırtmayla fln o hale geldi,iyi güllü yakında ayrılabilir diziden ayrılırsa izlemezsin o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...